تصویر روز: مسابقات آزاد و رده بندی دسته برتر دختران جوان کشور از مورخ ۱۹ الی ۲۱ اسفند ماه به میزبانی اراک برگزار شد.
در این رقابت ها پریناز حاجیلو موفق شد از رقابت های آزاد به دسته برتر صعود کرده و در کنار جمالی فر، مولاطلب، فرعی و پورموسوی نمایندگان استان البرز در دسته برتر را تشکیل دهند.
در پایان رقابت های دسته برتر، مریم فرعی که چندی پیش قهرمان نوجوانان کشور شده بود، این بار نیز مقام قهرمانی جوانان را به دست آورد.
همچنین مینا پورموسوی قهرمان دوره قبل در جای سوم ایستاد، پریناز حاجیلو و غزاله مولاطلب به ترتیب هفتم و هشتم شدند و جمالی فر در عین ناباوری دهم شد و از دسته برتر سقوط کرد.
در مجموع امتیازات دو دور رقابت های برگزار شده، مریم فرعی و مینا پورموسوی به ترتیب در رتبه های اول و دوم قرار گرفتند، جمالی فر و مولاطلب نیز ششم و هفتم شدند و حاجیلو در جدالی سخت و به دلیل یک باخت بیشتر نهم شد و از راه یابی به انتخابی تیم ملی باز ماند.
دیگر نمایندگان البرز اردیبهشت ماه سال ۹۵ برای عضویت در تیم ملی جوانان می بایست در مسابقات انتخابی حضور یابند.
هدایت این بازیکنان در این رقابت ها برعهده مینا کمال زارع و سرپستی تیم اعزامی بر عهده معصومه نعیمی بود.
مطالب مرتبط

سودجویی ۳ شرکت بازار برنج را در کشور به هم ریخت
26 شهریور 1404
آغاز فروش فوری و پیشفروش وانت سایپا۱۵۱ + بخشنامه
26 شهریور 1404
پرداخت معوقات بازنشستگان پردرآمد پس از واریز حقوق شهریور
26 شهریور 1404
قیمت طلا و سکه ۲۶ شهریور
26 شهریور 1404
۶۵۰ میلیون حساب بانکی؛ پنج برابر میانگین جهانی
26 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید