تصویر روز: رئیس کارگروه سلامت هوای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از مرگ ۴ هزار و ۸۱۰ نفر از ساکنان تهران براثر آلودگی هوا در سال ۹۵ خبر داد.
به گزارش تسنیم عباس شاهسونی در نشست تشریح راهکارهای کاهش آلودگی هوا در کلانشهرها اظهار کرد: آلودگی هوا در جهان جزو پنجمین علت مرگ و میر شناخته شده و کشور ما نیز از این قاعده مستثنی نیست.
وی ادامه داد: طبق آخرین گزارش بینالمللی بهداشت جهانی، ۲۳ درصد از مرگها منتسب به عوامل محیطی هستند که مهمترین آن آلودگی هوا محسوب میشود.
رئیس کارگروه سلامت هوای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه طبق مصوبه هیئت وزیران در سال ۹۳ ما موظف به اندازهگیری دادههای آلودگی هوا و ارائه آن شدهایم، تصریح کرد: بنابر اندازهگیری انجام شده در سال ۹۴، غلظت ذرات آلاینده در ۲۵ شهر کشور برابر با ۳۱٫۷ میکروگرم در متر مکعب بوده که با وجود کاهش نسبی نسبت به سالهای قبل اما ۳ برابر از آمار جهانی بیشتر است.
شاهسونی توضیح داد: براساس این اندازهگیری غلظت آلودگی هوا در ۲۵ شهر با جمعیت ۳۰ میلیون نفر مورد تحلیل قرار گرفت که طی سال ۹۴، ۱۲ هزار و ۷۹۸ نفر بر اثر ذرات معلق و آلودگی هوا جان خود را از دست دادهاند.
وی افزود: فوت این تعداد افراد بهصورت غیرمستقیم بر اثر آلودگی هوا انجام گرفته است یعنی اینکه افراد فوت شده بیماریهای تنفسی، قلبی و عروقی داشتهاند که تحت تاثیر آلودگی هوا این مشکلات افزوده شده و باعث مرگ آنها شده است.
رئیس کارگروه سلامت هوای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در سال ۹۵ روند کاهش غظلت آلایندگی ایجاد شده است، گفت: با وجود این کاهش غلظتها اما نسبت به آمار جهانی همچنان روند بالاتری را شاهد هستیم و باید همه دستگاههای ذیربط اعم از وزارت نفت، صنایع، محیط زیست و… دست به دست هم دهند تا مشکلات آلودگی هوا کاهش یابد.
شاهسونی از مرگ ۴ هزار و ۸۱۰ نفر از ساکنان تهران بر اثر آلودگی هوا در سال ۹۵ خبر داد و گفت: اندازهگیری تعداد جانباختگان بر اثر آلودگی هوا به جمعیت شهرها نیز بستگی دارد و قطعا تهران با توجه به جمعیت بالایی که دارد بیشترین آمار مرگ و میر در آلودگی هوا را به خود اختصاص میدهد.
دیدگاهتان را بنویسید