
تصویر روز: بانک ملی ایران با ۱۰ مدال موفق به کسب جایگاه قهرمانی در سیزدهمین دوره المپیاد فرهنگی و ورزشی ایثارگران سیستم بانکی کشور شد.
به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، تیم ایثارگران بانک ملی ایران که با ۳۵ نفر در سیزدهمین دوره المپیاد فرهنگی و ورزشی ایثارگران سیستم بانکی کشور شرکت کرده بود، با کسب ۱۹ امتیاز و ۱۰ مدال موفق به کسب عنوان قهرمانی در بین بانک های کشور شد.
در این المپیاد که از ۳ تا ۹ آذر ماه جاری در رشته های حفظ و قرائت قرآن کریم، دو و میدانی، تنیس روی میز، کاراته، فوتسال، والیبال، تیراندازی، بدمینتون، دارت و شنا برگزار شد، بانک ملی ایران با اختلاف زیاد نسبت به تیم های دوم و سوم در سکوی اول ایستاد.
در این المپیاد، بانک ملی ایران توانست سه مدال طلا در رشته های دو و میدانی، شنای جانبازان و کاراته، سه مدال نقره در رشته های فوتسال، تیراندازی و قرائت قرآن و همچنین چهار مدال برنز در رشته های والیبال، شنای قطع عضو، دارت و تنیس روی میز کسب کند.
مطالب مرتبط

قیمت طلا و سکه ۶ شهریور
06 شهریور 1404
سایپا توانسته به نیاز جامعه و بهویژه قشر متوسط پاسخ دهد
06 شهریور 1404
نصب بیش از هزار مگاوات پنل خورشیدی در کشور
06 شهریور 1404
۹۰۰ هزار خارجنشین هنوز از فهرست یارانه بگیران حذف نشدهاند
06 شهریور 1404
تکمیل و تجاریسازی ۷ هزار دستگاه خودرو در پارسخودرو
06 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید