۸۳ طرح برای پیک مصرف سال آینده در حال اجراست

تصویر روز : مدیرعامل برق منطقه‌ای تهران گفت: ۸۳ طرح به ارزش ۸۰۰ میلیارد تومان برای گذر از اوج مصرف برق تابستان ۹۷ در حال اجراست.

به گزارش خبر گزاری صدا و سیما ، غلامرضا خوش خلق با اشاره به اینکه این طرح ها قرار است قبل از پیک تابستان سال آینده به بهره برداری برسد، افزود: در تابستان امسال طرح هایی به ارزش ۵۰۰ میلیارد تومان اجرا و افتتاح شد تا توانستیم پیک تابستان امسال را بدون خاموشی سپری کنیم.
وی گفت: اگر چنین سرمایه گذاری در برق تهران نمی شد ناچار بودیم یک سوم شهر تهران را با مدیریت مصرف یا همان خاموشی در ساعت پیک بار اداره کنیم که خوشبختانه این اتفاق نیفتاد.
­مدیرعامل برق منطقه ای تهران اضافه کرد: برای اجرای طرح های در حال اجرا که قرار است در پیک مصرف سال آینده به بهره برداری برسد عمدتاً از منابع داخلی و درآمد برق منطقه ای استفاده می کنیم گرچه برخی از طرح ها از طریق فاینانس خارجی در حال اجراست.
خوش خلق گفت: در تهران با مشکل تأمین زمین و حفاری مواجه هستیم به گونه ای که وقتی یک ساختمان یک طبقه تبدیل به ۲۰ طبقه می شود برای تأمین برق آن و انجام حفاری با سختی مواجه می شویم.
وی با اشاره به اینکه در تهران حتی اگر منابع مالی باشد کار کردن سخت است، افزود: معارضین دولتی و عمومی چالش بزرگ دیگری است که در تهران با آن مواجه هستیم که بخش زیادی از وقت ما در دادگاه ها می گذرد و هزینه های سنگینی را به ما تحمیل می کند.
خوش خلق گفت: در دو سال گذشته رشد مصرف برق در محدوده برق منطقه ای تهران ۱۲ درصد بود که این رقم در سال ۹۵ ، شش و ۲ دهم درصد و امسال نیز ۶ درصد ثبت شده است.
وی افزود: پیش بینی می کنیم رشد مصرف برق در سال آینده نیز در همین محدوده ۵ تا ۶ درصد باشد.
­مدیرعامل برق منطقه ای تهران گفت: در پیک تابستان امسال مصرف برق در محدوده برق منطقه ای تهران به ۱۰ هزار و ۹۱ مگاوات رسید در حالی که این رقم در سال ۹۴ ، هشت هزار و ۹۸۹ مگاوات بوده است.
برق منطقه ای تهران شامل استان های تهران، البرز و قم است.

یک میلیارد دلار ارزش طرح های برق منطقه ای تهران از طریق فاینانس است
مدیرعامل برق منطقه ای تهران گفت: یک میلیارد دلار ارزش طرح های فاینانسی است که برق منطقه ای به نیابت از تمام شرکت های برق منطقه ای کشور باید اجرا کند.
غلامرضا خوش خلق با اشاره به اینکه ۳۱۲ طرح پست های فوق توزیع و ۸۴ پست انتقال این شرکت موظف به اجرا برای تمام شرکت های برق منطقه ای کشور است، افزود: که برای اجرای خوب آن به ۵ مرحله تقسیم شد که در ۲ مرحله مناقصه ۶۷ دستگاه پست و در مرحله بعد ۶۸ دستگاه پست برگزار شد و برنده مناقصه نیز مجموعه ای از شرکت های داخلی و خارجی است که با یکدیگر همکار شدند و مجوزهای شورای اقتصاد و بانک مرکزی و ماده ۶۲ نیز برای اجرای این طرح ها دریافت شده است.
وی ادامه داد: تا قبل از سال جدید میلادی امیدواریم ال سی بین المللی این طرح ها نیز باز شود.
­مدیرعامل برق منطقه ای تهران با تاکید بر اینکه طرح های برق زمان بر است و پول زیادی نیاز دارد گفت: طرح ها باید با سرعت بیشتری انجام شود تا عقب ماندگی گذشته را جبران کنیم به همین دلیل مناقصه ۸۴ پست انتقال نیز به نیابت از شرکت های برق منطقه ای کشور انجام خواهد شد.
خوش خلق افزود: در حوزه برق تهران ۲۰ درصد از تأسیسات برق کشور و ۲۰ درصد از شبکه برق کشور وجود دارد.
وی گفت: در مناقصات انجام شده شرکت های داخلی و خارجی شریک شدند که اغلب شرکت های خارجی چینی هستند قرار است ۵۱ درصد تجهیزات ساخت داخل استفاده شود که در مناقصه اول ۶۷ دستگاه پست ۸۰ درصد از ساخت داخل و در مناقصه دوم ۶۸ دستگاه پست حداقل ۷۰ درصد از تجهیزات ساخت داخل استفاده خواهد شد که در این مناقصه شرکت های داخلی حتی با شرکت های اروپایی هم شریک شدند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *