تصویر روز: حدود ۵.۴ میلیون کاربر آیفون در انگلیس علیه گوگل شکایت کرده اند. زیرا این شرکت بدون اجازه اطلاعات کاربران را جمع آوری کرده است.
به گزارش تلگراف، گوگل در انگلیس متهم به فروش اطلاعات کاربران اپل بدون رضایتشان شده است. درهمین راستا کارشناسان تخمین می زنند این شرکت باید حدود ۲.۷ میلیارد پوند خسارت دهد.
به تازگی یک شکایت گروهی به نام «گوگل به ما بدهکار است» در فضای وب علیه این شرکت در حال شکل گیری است. دلیل آن نیز جمع آوری غیرقانونی تاریخچه مرورگر کاربران انگلیسی آیفون بدون رضایت آنهاست.
ریچارد لوید یکی از مشاوران دولتی است که رهبری این شکایت را برعهده دارد. او در این باره می گوید: حداقل اطلاعات ۵.۴ میلیون کاربر فاش شده و آنها می توانند صدها پوند از گوگل غرامت بگیرند.
با احتساب پرداخت غرامت ۵۰۰ دلار به ۵.۴ میلیون کاربر انگلیسی، گوگل باید حدود ۲.۷میلیارد پوند خسارت بپردازد. به گزارش مهر گوگل بین ژوئن ۲۰۱۱ تا فوریه ۲۰۱۲ گوگل بدون اجازه اطلاعات شخصی میلیون ها کاربر آیفون در انگلیس را جمع کرده است.
مطالب مرتبط
مبلغ «عیدی» بازنشستگان تامیناجتماعی اعلام شد
13 بهمن 1404
سامانه بارشی جدید در راه کشور
13 بهمن 1404
روسای برتر شعب بانک گردشگری معرفی شدند
12 بهمن 1404
عزل مدیر شبکه افق و توقف برنامه «خطخطی»
12 بهمن 1404

دیدگاهتان را بنویسید