تصویر روز: دو فروند هواپیمای جدید از نوع ATR متعلق به شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران حدود ساعت ۹صبح فردا در فرودگاه مهرآباد به زمین می نشیند.
با ورود این دو فروند هواپیما، ۱۴۰ صندلی به ناوگان هوایی این شرکت افزوده می شود. در پی توافق برجام و پس از فرو ریختن دیوار تحریم هوانوردی کشورمان، قرارداد خرید ۲۰ فروند به علاوه حق گزینش ۲۰ فروند هواپیمای ATR72 سری ۶۰۰ بین هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران هما و شرکت ایتالیایی – فرانسوی ATR به امضا رسید
به گزارش روابط عمومی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران ، هم اینک ۶ فروند هواپیمای مدرن ATR72-600 به ناوگان ایرانایر تحویل داده شده اند و دو فروند دیگر صبح فردا وارد کشورمان می شوند. لازم است به طور دقیق با خصوصیات این هواپیما و همچنین سهم این هواپیما از بازارهای جهانی آشنا شویم.
🔸نخستین هواپیمای ATR72-600 در سال ۲۰۱۰ تحویل مشتری شد و منطبق با آخرین تکنولوژی و جدیدترین سیستم های رفاهی و ایمنی در صنعت هواپیمایی جهان می باشد . مدل سفارش شده توسط ایران قادر است ۷۰ نفر را تا مسافت ۱۵۲۸ کیلومترجا به جا کند و به خاطر استفاده از موتورهای ملخی بسیار کم مصرف، #ایمن و #پیشرفته هزینه های عملیاتی آن به شدت پایین و مقرون به صرفه است.
🔸این هواپیما قادر است در تمام شرایط جوی #پرواز کند و به دلیل مجهز بودن کابین خلبان به نمایشگرهای بسیار پیشرفته امکان فرود در سخت ترین شرایط جوی را فراهم می سازد.
🔸این مدل و مدل های قبلی سالیان زیادی است که در کشورهای مختلف دنیا از آمریکا و قلب اروپا تا خاور دور مورد استفاده شرکت های مختلف و پرآوازه می باشد.
🔸لزوم توجه به قابلیت پرواز در هر شرایط جوی با توجه به چهارفصل بودن کشورمان حقیقتی غیر قابل انکار است که شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران ، با درنظر گرفتن تمام پارامترهای فنی ، اقتصادی و صنعتی بهترین انتخاب را داشته و هواپیمایی را انتخاب کرده برخلاف رقبایی همچون Dash8 و آنتونوف ۱۴۰ سالیان سال پروازهای ایمن و کم خطری را برای هم میهنانمان در سایر شرکت های هواپیمایی فراهم کرده است.
🔸کابین خلبان این هواپیما از نوع شیشه ای (Glass Cockpit) می باشد و از نظر فنی و امکانات نمایشگرها، سیستم های الکتریکی و … شباهت هایی با هواپیمای پیشرفته ایرباس A350 دارد که با توجه به سفارش ۱۶ فروندی از این مدل توسط هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، این مسئله یک مزیت می باشد و باعث راحتی خدمه پروازی می شود.
🔸موتور های ملخی که در این هواپیما به کار گرفته شده اند توسط شرکت پرآوازه کانادایی پرت اند ویتنی ساخته شدند و از نوع PW127M می باشد.
🔸محصولات این شرکت بزرگ سالیان دراز است در این کره پهناور مشغول فعالیت بوده و به خوبی از پس هر امتحانی در هر شرایط جوی ای بر آمده اند. این موتور ها می تواند قدرتی معادل ۲۷۵۰ اسب بخار تولید کنند و در زمره بهترین، کارآمدترین، اقتصادی ترین و ایمن ترین موتورهای ملخی می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید