تصویر روز: ابوعلیسینا ۱۶ بیماری مهلک را به مصرف «گوشت گاو و گوساله» مرتبط میداند؛ مصرف گوشت گاو و گوساله عامل مرگهای ناگهانی به سبب انسداد و صعود بخار غلیظ به سوی قلب و مغز است.
به گزارش تسنیم، ابوعلیسینا ۱۶ بیماری مهلک را به مصرف «گوشت گاو و گوساله» مرتبط میداند که نخستین آن، سرطان و دوم مالیخولیا (معادل اسکیزوفرنی امروز) و سوم بواسیر (هموروئید) است، گوشت گاو موجب افزایش غلظت خون شده و برای کبد بار سنگین دارد.
گوشت گاو سبب تیرگی پوست، حالتهای عصبی و افسردگی، وسواس، واریس، بزرگ شدن طحال و… میشود.
مصرف گوشت گاو و گوساله عامل مرگهای ناگهانی به سبب انسداد و صعود بخار غلیظ به سوی قلب و مغز است همچنین مصرف این گوشت باعث بواسیر و واریس میشود.
از بین گوشتها، بهترین گوشت برای مصرف، گوشت گوسفند است که طبع آن گرم وتر و معتدل است؛ بهترین شیوه مصرف گوشت نیز آبگوشت است.
مطالب مرتبط

چرا مردان نسبت به زنان در مبارزه با سرطان ضعیفتر هستند؟
17 خرداد 1404
تداوم بارشها تا پایان هفته در بسیاری از نقاط کشور
17 خرداد 1404
دیدگاهتان را بنویسید