sabet ghadam

مؤسس شیرینی فرانسه درگذشت

محمد ثابت قدم در سال ۱۳۴۴ با حضور یک سوئیسی ساکن فرانسه به نام ژیلبرت روبرت بارو، شیرینی فرانسه را راه‌اندازی کرد

تصویر روز: محمد ثابت قدم اولین مدیر و موسس کافه قنادی فرانسه (شیرینی فرانسه) درگذشت.

به گزارش سفر نویس ، محمد ثابت قدم در سال 1344 باحضور یک سوئیسی ساکن فرانسه به نام ژیلبرت روبرت بارو gilbert robert baroui شیرینی فرانسه را راه اندازی کرد ، کافه قنادی فرانسه که بخشی از تاریخ و حافظه شهر بود.

سیدمحمد ثابت قدم فرزند سیداحمد در ۲۹ اسفند ماه سال ۱۳۱۴ متولد شد و در سال ۱۳۴۴ با همکاری دوستان خود و حضور یک قناد اروپایی و همچنین ورود ماشین آلات تخصصی پخت نان و شیرینی یکی از قنادی های قدیمی تهران را ، راه اندازی کرد. شیرینی فرانسه اولین تولید‌کننده نان‌های فانتزی در تهران مانند‌ باگت، همبرگری، نان‌های بریده بود که در سراسر ایران توزیع می شد.

mohamad sabetghadam 4 copy

Glu8ISziYKp8VaXIUMpl6V0IA3CukoEgFTjkp4DF

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *