
دادستان تهران گفت: به شرکتهای هواپیمایی ابلاغ شد در اسرع وقت قیمتهای تعیین شده بلیت هواپیما به نرخ قبل از دی امسال اعاده شود.
اردیبهشت آنلاین: دادستان تهران گفت: به شرکتهای هواپیمایی ابلاغ شد در اسرع وقت قیمتهای تعیین شده بلیت هواپیما به نرخ قبل از دی امسال اعاده شود.
به گزارش صدا و سیما؛ علی صالحی دادستان تهران گفت: از آنجا که افزایش قیمت بلیت پروازها در ماه گذشته توسط شرکتهای هواپیمایی روند قانونی را طی نکرده است و تاکنون مورد تنفیذ ستاد تنظیم بازار و دولت نیز قرار نگرفته است لذا به شرکتهای هواپیمایی ابلاغ شد در اسرع وقت قیمتهای تعیین شده به حالت قبل از دی ماه سال جاری اعاده شود.
دادستان تهران افزود: دستورات لازم جهت رسیدگی تخلفات به تعزیرات داده شده است و دادستانی تهران این موضوع را تا پایان نتیجه پیگیری خواهد کرد.
مطالب مرتبط

۲۵ کشور ارسال مرسولههای پستی به آمریکا را تعلیق کردند
05 شهریور 1404
بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تصمیم دولت استرالیا
05 شهریور 1404
نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد
05 شهریور 1404
واردات خودرو آغاز شد
05 شهریور 1404
قیمت محصول جدید شرکت زامیاد مشخص شد
04 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید