
بنا بر اعلام نمایندگان مجلس، وام ازدواج برای سال ۱۴۰۲ افزایش ۲۵ درصدی داشته است
تصویر روز: معاون وزارت ورزش و جوانان گفت: انتظار این بود مجلس وام ازدواج را بیشتر از این افزایش دهد.
وحید یامین پور معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به افزایش ۲۵ درصدی وام ازدواج برای سال ۱۴۰۲، اظهار کرد: بنا بر اعلام نمایندگان مجلس، وام ازدواج برای سال ۱۴۰۲ افزایش ۲۵ درصدی داشته و مبلغ این وام برای دختران زیر ۲۳ سال و پسران زیر ۲۵ سال ۲۰۰ میلیون تومان و برای سایرین ۱۵۰ میلیون تومان در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شده است.
وی با بیان اینکه این مبلغ فعلا در کمیسیون اجتماعی تصویب شده است و برای تبدیل شدن به قانون نیاز به تصویب در کمیسیون تلفیق دارد، تصریح کرد: انتظار این بود که مجلس وام ازدواج را بیش از این افزایش دهد چراکه هرچند از نظر ریالی تا ۲۵ درصد افزایش داشته، ولی با محاسبه تورم و قدرت خرید عملا این تسهیلات کمک کمتری برای زوجهای جوان نسبت به سال ۱۴۰۱ دارد.
یامین پور در پایان سخنان خود تاکید کرد: امیدوارم در کمیسیون تلفیق به خصوص برای زوج و زوجه زیر ۲۵ سال این رقم افزایش یابد.
مبلغ وام ازدواج در سال جاری (۱۴۰۱) برای دختران زیر ۲۳ سال و پسران زیر ۲۵ سال ۱۵۰ میلیون تومان و برای سایرین ۱۲۰ میلیون تومان است.
مطالب مرتبط

قرارداد تولید ۳۰ هزار دستگاه کامیونت دوگانهسوز زامیاد به امضا رسید
31 اردیبهشت 1404
برگزاری جشنواره «توبانک» همزمان با کنسرتهای علیرضا قربانی
31 اردیبهشت 1404
حرکت سایپایدک در مسیر تحقق فروش ۲۷ همت خدمات و قطعات در سال جاری
31 اردیبهشت 1404
اصلاح فرهنگ بانکداری رکن اصلی ماندگاری در عرصه رقابت است
31 اردیبهشت 1404
سهمیه بنزین خردادماه امشب شارژ میشود
31 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید