تصویر روز: در سال ۲۰۱۷ گوشی های زیادی از سوی برندهای مختلف به بازار عرضه شدند و هواوی هم با سری Mate 10 مسیر خود را در سه ماهه پایانی سال قبل در بازار پرچم داران پیمود.
این گوشی ها با زبان طراحی مشترک، گوشه های گرد و مانیتور بدون حاشیه در کنار مزیت اصلی آنها یعنی هوش مصنوعی یا AI بارها مورد تحسین رسانه های داخلی و خارجی قرار گرفت و نشان های زیادی را که در بازار داخل کشور و چه در خارج از آن به خود اختصاص داد. در ادامه قصد داریم به برخی از مواردی که موجب این موفقیت برای سری Huawei Mate 10 در سال ۲۰۱۷ شد اشاره کنیم.
۱- تخصص هوآوی در مهندسی ساخت گوشی های هوشمند
شرکتی که ۳۰ سال گذشته پایه ساخت آن گذاشته شد هم اکنون در حوزه تلفن همراه به عنوان سومین تولید کننده گوشی های هوشمند در دنیا شناخته می شود. این امر محقق نشده مگر بر پایه سرمایه گذاری هواوی در بخش تحقیق و توسعه و همچنین اقبال شرکت های مطرح در حوزه های محتلف برای همکاری با هوآوی برای توسعه آخرین تکنولوژی ها در حوزه گوشی های هوشمند. همین امر موجب شده که این شرکت به عنوان سومین تولید کننده گوشی های هوشمند در دنیا که در بیش از ۱۷۰ کشور فعال است و همچنین دارای سریع تری رشد بین شرکت های حوزه تکنولوژی در خاورمیانه و آفریقا با فعالیت در ۲۲ کشور در این منطقه شناخته شود. گوشی های سری Mate 10 آخرین نمونه از پیشرفت های تکنولوژیک Huawei است که با بهره گیری از تکنولوژی های مختلف به خوبی خود را از رقبا متمایز ساخته است.
۲- معرفی هوش مصنوعی برای تجربه کاربری روزانه کارآمد تر
هواوی در تولید چیپ های پردازشی سابقه طولانی دارد. هوآوی از سال ۱۹۹۱ در حوزه تولید چیپ های مرتبط با تجهیزات ارتباطی فعالیت خود را آغاز کرده است. همچنین این شرکت در سال ۲۰۰۴ شرکت HiSilicon را برای تولید چیپ های ۳G بنا کرد که البته این شرکت با توسعه فعالیت های خود هم اکنون چندین نسل از پردازنده های تلفن همراه Kirin را برای گوشی های هوشمند هوآوی و آنر طراحی و تولید کرده است. آخرین نسل از چیپ های Kirin یعنی Kirin 970 با قابلیتی عرضه شد که تاکنون نظیر آن در حوزه گوشی های هوشمند در این سطح مشاهده نشده بود و آن همان هوش مصنوعی در داخل خود گوشی در لایه سخت افزار چیپ اصلی گوشی بود. این چیپ برای اولین برای علاوه بر CPU و GPU ، از واحدی موسوم به NPU در داخل خود بهره می برد که وظیفه آن مدیریت پردازش عصبی در گوشی است که نتیجه این نوع پردازش همان هوش مصنوعی یا AI در نرم افزارهای مختلف گوشی خواهد بود. NPU نسبت به پردازنده های عادی از ۵۰ برابر کارآیی بیشتر و ۲۵ برابر بهره وری بیشتر بهره می برد.
۳- دوربین دوگانه هوشمند با لنزهای Leica
گوشی های این سری شامل HUAWEI Mate 10 و HUAWEI Mate 10 Pro از دوربین دوگانه با لنز های ساخت شرکت صاحب نام Leica تجهیز شده اند. یکی از دوربین های رنگی و ۱۲ مگاپیکسل و دیگری سیاه و سفید و ۲۰ مگاپیکسلی است. هوش مصنوعی در این گوشی به دوربین آن قابلیت های متعددی اضافه کرده است. افکت بوکه برای محو کردن پس زمینه و تمرکز بر سوژه اصلی در این گوشی به شکلی کم خطایی روی عکس ها پیاده سازی می شود. به علاوه این دوربین قابلیت تشخیص ۱۳ نوع سوژه با هوش مصنوعی و تخصیص افکت های لازم به آن صحنه را داراست. امکان بزرگنمایی دو برابری بدون کم شدن کیفیت و عکاسی از سوژه های متحرک به شکل کارآمد از دیگر قابلیت های این دوربین است.
۴- باتری ایمن و پر ظرفیت با سیستم شارژ سریع
هوآوی در Mate 10 از یک باتری با ظرفیت ۴۰۰۰ mAh بهره گرفته است که نسبت به رقبای پرچم دار این گوشی در بازار بی رقیب است. از سوی دیگر هوش مصنوعی در این گوشی موجب مدیریت مصرف انرژی در این گوشی ها شده است که خود عامل دیگری برای افزایش طول عمر باتری با یک بار شارژ می باشد. در حالت استفاده عادی از این گوشی با این باتری می توانید انتظار ۲ روز شارژ دهی را داشته باشید. از سوی دیگر Mate 10 اولین گوشی است که از شرکت صاحب نام TUV استاندارد ایمنی برای سیستم شارژ سریع خود دریافت کرده که بر خلاف برخی برندهای رقیب کاربران نگرانی از بابت آسیب باتری به گوشی یا بدنشان نداشته باشند.
دیدگاهتان را بنویسید