
در سالروز میلاد با سعادت حضرت امام رضا (ع) ساختمان جدید سرپرستی بیمه کوثر در استان اصفهان افتتاح شد
تصویر روز ـ در سالروز میلاد با سعادت حضرت امام رضا (ع) ساختمان جدید سرپرستی بیمه کوثر در استان اصفهان افتتاح گردید.
به گزارش روابط عمومی بیمه کوثر، طی مراسمی با حضور مدیر کل سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح در استان اصفهان و هیئت همراه، گروهی از بیمه گذاران استان، نمایندگان، شبکه فروش ، مدیرعامل بیمه کوثر و جمعی از معاونین و مدیران ساختمان جدید سرپرستی شرکت در استان اصفهان رونمایی شد.
دکتر آقادادی در این مراسم ضمن تبریک سالروز میلاد حضرت امام رضا (ع) و خیرمقدم حضور مهمانان به مزایای بهره مندی از ساختمان جدید برای شرکت به منظور ارائه خدمات بهتر در فضای مناسب تر به مشتریان اشاره نمود و بیان داشت ساخت فضاهای جدید موجب صرفه جویی در هزینه های ساختمانی می گردد و شرایط بهتری را در راستای جلب رضایت مشتریان به همراه دارد و همچنین به عنوان یک سرمایه ارزشمند برای شرکت به حساب می آید.
مدیرعامل بیمه کوثر در بخش های دیگر بازدید از سرپرستی استان اصفهان دیدارهایی با کارکنان سرپرستی، شبکه فروش و ذی نفعان استان داشتند و در کنار هیئت همراه در جریان عملکرد و برنامه های سرپرستی قرار گرفتند.
ایشان در پایان توسعه زیرساخت های شرکت و گسترش فعالیت های نوآورانه در ارائه خدمات در کنار افزایش سطح اطلاعات کارکنان و توانمندسازی نیروی انسانی را به عنوان عوامل موثر در عملکرد مناسب شرکت و ارتقای برند و فرهنگ بیمه کوثر در جامعه و صنعت بیمه بیان نمود.
لازم به توضیح است ساختمان جدید سرپرستی اصفهان بیمه کوثر در محل چهار راه پیروزی، کنارگذر اتوبان شهید صیادشیرازی، تقاطع نوبهار ۴۸، پلاک یک واقع شده است.
مطالب مرتبط

صدور ۲ مجوز داخلی و خارجی برای بیمه کوثر
28 خرداد 1402
تحقق حق بیمه تولیدی بیمه کوثر
26 فروردین 1402
سرمایه بیمه کوثر 2500 میلیارد تومانی شد
08 اسفند 1401
لزوم نوآفرینی و هوشمندسازی در صنعت بیمه
28 بهمن 1401
دیدگاهتان را بنویسید