
شاخص فروش خودرو و قطعات برمبنای شرکتهای بورسی نسبت به ماه مشابه سال قبل ۴۱.۸درصد کاهش داشت
تصویر روز ـ در مرداد سال ۱۴۰۲ شاخص فروش رشته فعالیت خودرو و قطعات برمبنای شرکتهای بورسی نسبت به ماه مشابه سال قبل کاهش ۳۰.۵درصدی و نسبت به ماه قبل کاهش ۴۱.۸درصدی داشته است.
به گزارش بازار، براساس اعلام مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در مرداد سال ۱۴۰۲، شاخص تولید و فروش شرکتهای صنعتی بورسی نسبت به ماه مشابه سال قبل افزایش ۶/۱ و ۰/۷ درصدی را تجربه کرده است، اما نسبت به ماه قبل شاخص تولید و فروش بهترتیب کاهش ۸/۵ و ۱۱ درصدی داشتهاند که تحت تأثیر محدودیتهای تأمین برق صنایع و تعطیلات تابستانی کارخانهها در مرداد ماه بوده است.
در مرداد سال ۱۴۰۲ نسبت به ماه مشابه سال قبل شاخص تولید رشته فعالیت خودرو و قطعات افزایش ۲/۸درصدی و شاخص فروش کاهش ۳۰/۵درصدی و نسبت به ماه قبل کاهش ۲۲/۷ و ۴۱/۸ درصدی داشته است. همچنین، شاخص تولید و فروش رشته فعالیت فلزات پایه نسبت به ماه مشابه سال قبل افزایش ۳/۲ و ۱۵ درصدی و نسبت به ماه قبل کاهش ۱۴/۶ و ۴/۸ درصدی داشته است.
در مرداد سال ۱۴۰۲ نرخ رشد ماهیانه قیمت فعالیتهای صنعتی بورسی رشد مثبت ۱/۹درصدی را ثبت کرده است، همچنین رشد نقطه به نقطه با افزایش ۳/۸ واحد درصدی نسبت به ماه قبل، به ۲۰/۸ درصد رسیده است. گفتنی است میانگین سالیانه شاخص قیمت نیز در مردادماه سال ۱۴۰۲ روند نزولی یک سال اخیر خود را ادامه داد و با ۲/۲ واحد درصد کاهش نسبت به ماه قبل، میزان ۲۹/۱ درصد افزایش را نشان میدهد.
در مردادماه ۱۴۰۲ نسبت به ماه مشابه سال قبل، از بین ۱۵ رشته فعالیت صنعتی بورسی ۸ رشته فعالیت افزایش در شاخص تولید و ۷ رشته فعالیت کاهش در شاخص تولید داشته است. رشته فعالیتهای «سیمان»، «دارو» و «تجهیزات برقی» بیشترین افزایش در شاخص تولید و رشته فعالیتهای «چوب و کاغذ» و «لاستیک و پلاستیک» بیشترین کاهش در شاخص تولید را تجربه کردهاند.
همچنین در این ماه نسبت به ماه مشابه سال قبل، از بین ۱۵ رشته فعالیت صنعتی بورسی ۹ رشته فعالیت افزایش در شاخص فروش و ۶ رشته فعالیت کاهش در شاخص فروش را تجربه کرده اند. رشته فعالیتهای «دارو»، «تجهیزات برقی» و «سیمان» بیشترین افزایش در شاخص فروش و رشته فعالیتهای «خودرو و قطعات» و «چوب و کاغذ» بیشترین کاهش در شاخص فروش را تجربه کردهاند.
در مرداد سال ۱۴۰۲ شاخص تولید رشته فعالیت خودرو و قطعات برمبنای شرکتهای بورسی نسبت به ماه مشابه سال قبل افزایش ۲/۸درصدی و نسبت به ماه قبل کاهش ۲۲/۷درصدی داشته و همچنین شاخص فروش آن نسبت به ماه مشابه سال قبل کاهش ۳۰/۵ درصدی و نسبت به ماه قبل کاهش ۸ /۴۱ درصدی داشته است.
مطالب مرتبط

ضرورت تجدید ساختار مدیریتی در دو خودروساز
۱۵ بهمن ۱۴۰۲
این ۱۲۰ هزار خودرو از کجا سبز شد؟
۱۶ دی ۱۴۰۲
پیوستن خودروسازان به سامانه گارانتی
۲۸ مهر ۱۴۰۲
خودروسازان نمیتوانند نیاز داخل را تامین کنند
۲۴ فروردین ۱۴۰۳
توصیه رئیس دیوان عالی کشور به خودروسازان
۱۵ فروردین ۱۴۰۳
ضرورت تجدید ساختار مدیریتی در دو خودروساز
۱۵ بهمن ۱۴۰۲
این ۱۲۰ هزار خودرو از کجا سبز شد؟
۱۶ دی ۱۴۰۲
پیوستن خودروسازان به سامانه گارانتی
۲۸ مهر ۱۴۰۲
خودروسازان نمیتوانند نیاز داخل را تامین کنند
۲۴ فروردین ۱۴۰۳
دیدگاهتان را بنویسید