
در ۹ ماهه امسال ۱۹ تن و ۲۴۶ کیلوگرم شمش طلا از طریق گمرکات وارد کشور شد
تصویر روز ـ طبق اعلام گمرک، در ۹ ماهه امسال بیش از ۱۹ تن و ۲۴۶ کیلوگرم شمش طلا به ارزش یک میلیارد و ۲۲۸ میلیون دلار از طریق گمرکات وارد کشور شده که چهارمین کالای وارداتی محسوب میشود.
به گزارش ایسنا، واردات شمش طلا با اختصاص ۲.۵۴ درصد از ارزش کل واردات کشور در ۹ ماهه سال جاری رتبه چهارم اقلام عمده کالاهای وارداتی کشور را به خود اختصاص داد.
در این مدت بیشترین میزان واردات شمش طلا از گمرک فرودگاه امام خمینی(ره) با ۶۷ درصد از وزن شمش طلا، گمرک باشماق با ۲۱.۱۵ درصد و گمرک تبریز با ۸.۷۵ درصد انجام گرفت.
براساس این گزارش، پس از سه گمرک فوق الذکر، بیشترین میزان واردات شمش طلا به گمرک مشهد، گمرک فرودگاه اصفهان، گمرک فرودگاه شیراز و گمرک اصفهان اختصاص داشت.
بنابراین گزارش، هیئت دولت در آذرماه سال گذشته مصوب کرد تا تسهیلاتی جهت واردات شمش طلا برقرار شود، پس از این مصوبه، واردات شمش طلا به کشور آغاز شد.
مطالب مرتبط

ترامپ چین را با تعرفه ۵۰ درصدی جدید تهدید کرد
18 فروردین 1404
پیشبینی ایست قلبی ناگهانی با استفاده از هوش مصنوعی
18 فروردین 1404
کاهش ۸ درصدی هزینه بستری برای دهکهای یک تا سه درآمدی
18 فروردین 1404
خمره کشفشده در ارسنجان به تخت جمشید منتقل شد
18 فروردین 1404
دیدگاهتان را بنویسید