مرغ

کاهش قیمت برنج ایرانی و مرغ

بیشترین افزایش قیمت مربوط به شیرخشک، ماهی قزل آلا و گوشت است و بیشترین کاهش قیمت نیز مربوط به برنج ایرانی و مرغ است

تصویر روز _ مرکز آمار بیشترین و کمترین افزایش قیمت خوراکی ها در بهمن ماه را اعلام کرد که بر اساس آن، بیشترین افزایش قیمت مربوط به شیرخشک، ماهی قزل آلا و گوشت است و بیشترین کاهش قیمت نیز مربوط به برنج ایرانی و مرغ است.

به گزارش ایسنا، طبق آنچه مرکز آمار اعلام کرده است؛ در گروه نان و غلات، اقلام ” شیرینی خشک ” با ٢,٤ درصد، ” رشته آش ” با ١.٣ درصد و ” ماکارونی ” با ١.٣ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “برنج ایرانی درجه یک ” با ١.٠- درصد است.

در بهمن‌ماه ١٤٠٢، تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به‌ شرح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام ” شیرینی خشک ” با ٢,٤ درصد، ” رشته آش ” با ١.٣ درصد و ” ماکارونی ” با ١.٣ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “برنج ایرانی درجه یک ” با ١.٠- درصد است.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌:

در این گروه، “ماهی قزل آلا ” با ٣,٢ درصد ، ” گوشت گوسفند” با ٢.٩ درصد و “کنسرو تن ماهی” با ٢.٠ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “مرغ ماشینی ” با ٥.٤- درصد است.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “شیر خشک” با ٩,٣ درصد و ” کره پاستوریزه” با ١.١ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” روغن نباتی جامد” با ١.٥- درصد ،” روغن مایع” با ٠.٧- درصد و “پنیر پاستوریزه ” با ٠.١- درصد است.

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به ” خربزه” با ٣٨,٣ درصد ، ” انار ” با ٥.٧ درصد و” کشمش پلویی ” با ٥.٠ درصد همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” پسته” با ١.١- درصد و ” موز ” با ٠.٦- درصد است.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به” خیار” با ٤,٢ درصد ،” لوبیا قرمز ” با ٢.٠ درصد و ” عدس” با ١.٨ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” گوجه فرنگی ” با ٣٥.٩- درصد، ” کدو سبز” با ٦.٤- درصد و ” بادمجان” با ٥.٠- درصد است.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به ” سس گوجه فرنگی ” با ٢,٣ درصد و” سس مایونز ” با ١.١ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” قند ” با ٠.٣- درصد است.

در بهمن ماه ١٤٠٢ ، از ٥٣ قلم خوراکی منتخب در نقاط شهری، تعداد ٢٠ قلم، درصد تغییر سالانه بالاتر از نرخ تورم نقطه‌ای نقاط شهری کشور (٣٦,٢ درصد) داشته‌اند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *