
مدیر کل دفتر سبزیها و گیاهان جالیزی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد میانگین غلظت نیترات در هندوانههای ایران کمتر از ۱۰ میلیگرم بر کیلوگرم است.
تصویر روز ـ حسین اصغری با اشاره به اینکه سختگیرانهترین استانداردهای جهانی باقیمانده نیترات در روسیه انجام میشود، اظهار داشت: محصولات کشاورزی ایران هم این استانداردها را رعایت میکنند و به همین دلیل روسیه یکی از اصلیترین مقاصد صادراتی سبزی و صیفی ایرانی از جمله هندوانه است.
وی افزود: بر اساس مطالعهای که موسسه تحقیقات خاک و آب کشور انجام داده، میانگین غلظت نیترات در هندوانههای تولیدی ایران کمتر از ۱۰ میلیگرم در کیلوگرم است. این نتیجه از نمونهبرداری ۴۳۳ نمونه هندوانه از استانهای اصلی تولید کننده این محصول به دست آمده است.
در روزهای گذشته ویدئویی در فضای مجازی منتشر شد که در آن، فردی که با گذاشتن یک نمایشگر الکترونیکی روی هندوانه، به اصطلاح آزمایش انجام میداد، با تبلیغ برای هندوانه داغستان ادعا میکرد میزان نیترات در هندوانه ایرانی چندین برابر حد مجاز است.
اصغری در این باره گفت: معلوم نیست آن هندوانه ایرانی باشد، ضمن اینکه سنجش نیترات باید از قسمت خوراکی هندوانه صورت بگیرد و نه از پوست آن و علاوه بر این دستگاه مورد استفاده هم اصلا دقیق نیست.
منبع: صداوسیما
مطالب مرتبط

صادرات هندوانه به ضرر کشور است
02 دی 1402
ورود ۶ هزار تن هندوانه و انار به تهران
28 آذر 1402
دیدگاهتان را بنویسید