
همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر، سه پروژه تولیدی مهم شامل خطوط تولید رینگهای نیمهسنگین و سنگین، خط رنگ استاتیک و خط نواربری در شرکت تولید رینگسایپا در سایت خرمشهر با حضور مسئولان استان خوزستان افتتاح شد.
تصویر روز ـ مراسم افتتاح سه پروژه تولیدی شامل خطوط تولید رینگهای نیمهسنگین و سنگین، خط رنگ استاتیک و خط نواربری رینگهای ۱۳ تا ۱۵ اینچ، در سالروز آزادسازی خرمشهر و با حضور جمعی از مسئولان بلندپایه استان خوزستان برگزار شد.
در این مراسم، مظفر فروتن، مدیرعامل شرکت تولید رینگسایپا، هدف از اجرای پروژههای یاد شده را بومیسازی فناوری، افزایش اشتغال در منطقه و تأمین نیاز گروه خودروسازی سایپا به رینگهای سبک، نیمهسنگین و سنگین عنوان کرد.
وی با اشاره به نقش راهبردی منطقه ویژه اقتصادی خرمشهر در توسعه صنعتی کشور، اظهار امیدواری کرد: افتتاح این خطوط تولید، گامی مهم در جهت تحقق شعار سال و تقویت توان تولید داخلی است.
مطالب مرتبط

سایپا هیچ درخواستی برای تاخیر در خصوصی سازی نداشته است
28 اردیبهشت 1404
اعلام شرایط فروش گروه خودرو سازی سایپا به مناسبت سوم خرداد
27 اردیبهشت 1404
تداوم رشد ارزش سهم سایپا بعد از بازگشایی نماد
23 اردیبهشت 1404
آغاز پیشفروش نقدی سایپا ۱۵۱ از امروز
22 اردیبهشت 1404
نماد خساپا بازگشایی شد/ ۶۱.۵ درصد رشد ارزش سهم در روز اول بازگشایی
17 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید