
مدیرعامل شركت سایپا دیزل اعلام كرد: این شركت در سه ماهه ابتدای سال ١٤٠٤ با استناد به آمار رسمی وزارت صمت توانسته سهم خود از بازار خودروهای تجاری كشور را به بیش از ۱۳ درصد برساند.
تصویر روز ـ محمود سهیل نژاد با اعلام این خبر افزود: شركت سایپادیزل یكی از قطب های تولید خودروهای تجاری در كشور است و در تامین خودروهای نیمه سبك و سنگین تجاری برای بازار داخلی سابقه ای بیش از ٦ دهه دارد.
وی ادامه داد: در سه ماهه ابتدای سال گذشته سایپادیزل تنها ٢.٢٨ درصد از سهم بازار خودروهای تجاری كشور را در اختیار داشت، اما در سال جاری با تلاش كاركنان این شركت و مذاکره و توافق با شرکای خارجی و افزایش تولید محصولات، شاخص سهم بازار نسبت به بهار سال گذشته حدود ٤٠٠ درصد رشد كرده است.
مدیرعامل سایپادیزل با اشاره به تولید ٧٠٣ دستگاه خودرو در بهار سال جاری علی رغم مشکلات و محدودیتهای سه ماهه اول سال توسط این شركت افزود: به طور كلی در بهار سال جاری ٥٠٣١ دستگاه انواع خودروهای تجاری در كشور تولید شده است كه سهم بیش از ٧٠٠ دستگاهی سایپادیزل نشان از عزم این شركت در افزایش تولید، توسعه محصول و قرار گرفتن روی ریل پیشرفت است.
سهیل نژاد تصریح كرد: خوشبختانه استراتژیهایی كه در بهمن و اسفندماه سال گذشته در حوزههای تامین، تولید، توسعه محصول و فروش تدوین شده است، با دقت فراوان از سوی كاركنان این شركت دنبال می شود و با این روند حتی ممكن است، اهداف مورد نظر در شش ماه اول سال زودتر نیز محقق شوند.
وی در پایان با بیان این كه سایپادیزل به دنبال كسب سهم بیشتری از بازار خودروهای تجاری در كشور است، گفت: به دلیل استراتژی های درست در حوزه تامین و توسعه محصول، توانستهایم سبد محصولات را گسترش بدهیم. از این رو سایپادیزل با معرفی محصولات جدید و افزایش تولید قصد دارد، سهم بیشری از بازار را در سال ١٤٠٤ كسب كند.
مطالب مرتبط

سایپادیزل با رشد ۴۳۷ درصدی تولید، رکورد ۶ ساله را شکست
06 خرداد 1404
فروش اینترنتی محصولات شرکت سایپادیزل + بخشنامه
13 اردیبهشت 1404
رشد تولید 325 درصدی محصولات در فروردین ماه 1404
26 فروردین 1404
دیدگاهتان را بنویسید