تا روز جمعه برای مناطق واقع در نوار شمالی کشور بهویژه در ارتفاعات افزایش ابر، رگبار و رعد و برق پیشبینی میشود.
تصویر روز ـ به گزارش سازمان هواشناسی، تا روز جمعه در استانهای ساحلی خزر، اردبیل، برخی نقاط استانهای آذربایجان شرقی و غربی، خراسان شمالی، ارتفاعات استانهای زنجان، قزوین، البرز، تهران و سمنان در برخی ساعات به ویژه در بعد از ظهر و شب افزایش ابر، رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در برخی نقاط گردوخاک پیش بینی می شود.
این وضعیت امروز در ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی، ارتفاعات هرمزگان، جنوب استانهای کرمان، فارس و سیستان و بلوچستان پیش بینی می شود.
در چهار روز آینده در نیمه شرقی کشور، مرکز، جنوب، جنوب غرب و دامنه های جنوبی البرز مرکزی در برخی ساعات وزش باد شدید و گردوخاک رخ خواهد داد.
از روز پنجشنبه تا اوایل هفته آینده در نوار شمالی کشور کاهش نسبی دما خواهیم داشت.
تا روز جمعه دریای خزر و دریای عمان و روزهای پنجشنبه و جمعه خلیج فارس مواج است.
امروز آسمان تهران صاف، در بعدازظهر افزایش باد و گاهی وزش باد شدید است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۳۸ و کمینه دمای آن به ۲۸ درجه سانتیگراد بالای صفر خواهد رسید.
مطالب مرتبط
سامانه بارشی جدید در راه کشور
13 بهمن 1404
کاهش محسوس دمای هوا در بسیاری از مناطق کشور
28 دی 1404
کاهش دما و یخبندان در بیشتر مناطق کشور
10 دی 1404
ورود سامانه بارشی جدید از روز پنجشنبه
09 دی 1404
جدیدترین پیشبینی از کاهش دما و بارش برف در کشور
27 آذر 1404

دیدگاهتان را بنویسید