
تصویر روز: رئیس کمیسیون عمران مجلس،گفت: با توجه به شرایط نامساعد جوی روند جستجوی بقایای اجساد و جعبه سیاه ATR۷۲ به کندی پیش می رود.
محمدرضا رضایی در گفت وگو با خانه ملت، با اشاره به آخرین وضعیت طرح استیضاح آخوندی، گفت: این طرح به کمیسیون عمران مجلس ارجاع شده و در اولین نشست کمیسیون در هفته آتی به آن رسیدگی می شود.
رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه تصمیم گیری در خصوص نتیجه استیضاح آخوندی به نظرات نمایندگان و اقناع آن ها از توضیحات وزیر مرتبط است، افزود: اکنون فضای مجلس از عملکرد وزاری راه و شهرسازی و تعاون، کار و اجتماعی راضی نیست اما باز هم باید در نشست کمیسیون نظرات بررسی شود.
نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: متاسفانه عدم عذرخواهی وزرای راه و شهرسازی و تعاون، کار و اجتماعی از مردم در پی سوانح اخیر بر روند استیضاح آن ها تاثیر می گذارد.
مطالب مرتبط

خمره کشفشده در ارسنجان به تخت جمشید منتقل شد
18 فروردین 1404
اعلام جزئیات دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۴
18 فروردین 1404
افزایش رضایت مشتریان، کاهش زمان انتظار و ارائه خدمات نوین امدادی
18 فروردین 1404
بانک صادرات برای افزایش سرمایه به مجمع میرود
18 فروردین 1404
دیدگاهتان را بنویسید