
تصویر روز: مدیر اداره صادرات بانک مرکزی گفت: هرگونه اعلام نرخ خرید و فروش ارز توسط اشخاص حقیقی و حقوقی، به جز صرافیهای موضوع «مقررات ناظر بر عملیات ارزی صرافیها» وفق ماده ۱۴ آن ممنوع است.
به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، مدیر اداره صادرات این بانک درخصوص شرایط مجاز بودن صرافی ها به خرید و فروش ارز گفت: صرافیهای مجاز مطابق با ماده ۵ «مقررات ناظر بر عملیات ارزی صرافیها» در صورتی مجاز به خرید و فروش ارز هستند که قبلا نسبت به اعلام همزمان نرخ خرید و فروش ارز در محل استقرار صرافی و یا تارنمای خود اقدام کنند.
صمد کریمی با بیان اینکه هرگونه اعلام نرخ خرید و فروش ارز توسط اشخاص حقیقی و حقوقی، جز صرافیهای موضوع مقررات مزبور وفق ماده ۱۴ آن ممنوع است، اظهارداشت: از اینرو صرافیهای مجاز باید نسبت به درج نرخهای خرید و فروش و انجام معاملات ارزی بر مبنای آن متناسب با شرایط بازار اقدام کنند.
این مقام مسئول بانک مرکزی در پایان با توضیح این مطلب که درج نرخ خرید و فروش اسعار مورد معامله در بازار آزاد کشور توسط اشخاص حقیقی و حقوقی که در بالا به آنها اشاره شده، بر مبنای نرخهای میانگین وزنی مندرج در پایگاه اینترنتی WWW.sanarate.ir بلامانع است، افزود: همچنین این اشخاص به هیچ عنوان مجاز به درج نرخهای ارز دلّالان و بازارسازان غیررسمی ارز نبوده و با متخلفین مطابق با ماده “۱۵” مقررات مورد اشاره برخورد خواهد شد.
مطالب مرتبط

دستورالعمل تأسیس صندوقهای قرضالحسنه تصویب شد
27 فروردین 1404
بازگشت دلار به کانال ۸۰ هزار تومان با ریزش ۷ هزار تومانی
24 فروردین 1404
پیش بینی قیمت دلار؛ سقوط دلار ادامه دار است؟
20 فروردین 1404
قیمت طلا، سکه و ارز ۱۹ فروردین
19 فروردین 1404
دیدگاهتان را بنویسید