
تصویر روز : روسای جمهوری اسلامی ایران و ترکیه در تماسی تلفنی تاکید کردند که جزئیات بکارگیری و استفاده از پول ملی دو کشور در معاملات مشترک نهایی شده و آماده اجرای آن هستند.
به گزارش تصویر روز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی عصر چهارشنبه در تماس تلفنی “رجب طیب اردوغان”، گسترش همکاری های بانکی را کلید اصلی توسعه روابط اقتصادی دو کشور برشمرد و اظهارداشت: نهایی شدن جزئیات بکارگیری پول ملی دو کشور در معاملات مشترک، حرکتی تازه و خبری خوب برای دو ملت است که پیوسته خواهان تعمیق همکاریهای تهران – آنکارا هستند.
رییس جمهور ترکیه نیز در این تماس تلفنی با بیان اینکه موضوع بکارگیری پول ملی دو کشور در معاملات مشترک نهایی و آماده اجرا است، گفت: این موضوع می تواند روابط اقتصادی دو کشور را وارد مرحله نوینی کند.
مطالب مرتبط

رئیس جمهور عید فطر را به سران و مردم کشورهای اسلامی تبریک گفت
10 فروردین 1404
اردوغان: تبریز بخشی از «جغرافیای معنوی» جهان ترک است!
06 فروردین 1404
ویتکاف: ترامپ به دنبال اعتمادسازی با ایران است
02 فروردین 1404
دیدگاهتان را بنویسید