
تصویر روز: مدیرعامل ایران خودرو از عرضه خودروی پژو ۳۰۱ از سال آینده به بازار خبر داد.
به گزارش مهر، هاشم یکه زارع در مراسم رونمایی از کتاب گزارش عملکرد پایدار و مسئولیت اجتماعی ایران خودرو گفت: پژو ۳۰۱ در سال آینده به بازار عرضه می شود و تولید این خودرو با داخلی سازی بالای ۵۰ درصد آغاز خواهد شد.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو افزود: تولید آزمایشی پژو ۳۰۱ آغاز شده و این خودرو با داخلی سازی بالای ۵۰ درصد در سال آینده به تولید انبوه می رسد؛ بر این اساس ۹۵ درصد بدنه این خودرو داخلی سازی شده است.
وی با بیان اینکه آمادگی ارایه محصولات با استاندارد یورو ۵ را داریم، تصریح کرد: طبق قانون از دو سال آینده باید این استاندارد اجرایی شود ولی اگر سوخت مناسب عرضه شود، ما آمادگی تولید خودرو یورو ۵ را دارا هستیم؛ این در حالی است که دو روز پیش از مرز تولید ۷۰۰ هزار دستگاه خودرو عبور کردیم، ضمن اینکه ما مسول و حافظ منافع سهامداران هستیم.
مطالب مرتبط

۹۰۰ هزار خارجنشین هنوز از فهرست یارانه بگیران حذف نشدهاند
06 شهریور 1404
تکمیل و تجاریسازی ۷ هزار دستگاه خودرو در پارسخودرو
06 شهریور 1404
تقدیر فرماندار مشهد از حضور پررنگ سایپا در نمایشگاه خودرو
06 شهریور 1404
عملکرد بانکها در نهضت ملی مسکن زیر ۳ درصد
06 شهریور 1404
حضور بیمه ملت در ششمین نمایشگاه بینالمللی حملونقل و لجستیک
05 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید