
تصویر روز: عضو هیات علمی دانشکده تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: آجیل ها دارای مقادیر زیادی انرژی هستند و افراط در مصرف آنها منجر به اضافه وزن می شود.
به گزارش تصویر روز کوروش جعفریان در گفت وگو با ایرنا افزود: بطور کلی مغزها جزو گروه های غذایی چرب به شمار می روند.وی اضافه کرد: مغزها علاوه بر چربی دارای املاح و ویتامین مانند آهن، روی، منیزیم و منگنز هستند.
عضو هیات علمی تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مغزها از فیبر غیر محلول نیز غنی هستند که بیشترین اثر آن افزایش حجم توده های گوارش و تسهیل دفع است.
جعفریان نسبت به مسمومیت ناشی از مصرف آجیل های نامرغوب و کهنه هشدار داد و افزود: انباشت رنگ، طعم دهنده و سموم آجیل های نامرغوب در بدن در طولانی مدت می تواند خطرناک باشد.
پیش از این، معاون اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفته بود، ۵۰ درصد ایرانی ها یا اضافه وزن دارند و یا گرفتار چاقی هستند.
محمد مهدی ایازی در آیین راه اندازی ۲ طرح درمانی در رفسنجان با بیان اینکه ریشه بسیاری از بیماری ها در چاقی است، اظهار کرد: پیشگیری مقدم بر درمان است و مردم باید به فکر سلامت خود باشند و سبک زندگی خود را تغییر دهند تا کمتر بیمار شوند.
وی تحرک، ورزش و انتخاب نوع غذای سالم و سرشار از ویتامین ها، بدون نمک و چربی را عامل مهم پیشگیری از ابتلا به چاقی دانست و افزود: یکی از بیماری هایی که انسان به آن دچار می شود دیابت است و چاقی زمینه ای برای بروز این بیماری است.
مطالب مرتبط

۲۷۵ میلیون تومان، سقف وام ودیعه مسکن برای تهرانیها
28 فروردین 1404
کاهش ساعات کاری ادارات از ۱۵ خرداد
27 فروردین 1404
کالابرگ الکترونیکی ادامه مییابد
27 فروردین 1404
دور دوم گفتوگوهای ایران و آمریکا شنبه آینده در رم
27 فروردین 1404
قیمت طلا و سکه ۲۷ فروردین
27 فروردین 1404
دیدگاهتان را بنویسید