
تصویر روز: عضو هیات رییسه مجلس، گفت: رییس مجلس به کمیسیون اقتصادی ماموریت داده تا نوسانات ارزی را پیگیری و بررسی کند.
به گزارش خانه ملت، سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی با اشاره به نوسانات ارزی در هفته های اخیر، گفت: پیش از پایان سال ۹۶ و پیرو سوال ۵ محوری از رییس جمهور که یکی از آنها نوسانات ارزی بود کمیسیون اقتصادی ماموریت یافت که از سوی مجلس این نوسانات را پیگیری کرده و با متخلفان برخورد کند.
همچنین عضو هیات رییسه مجلس، به برگزاری چند جلسه از سوی کمیسیون اقتصادی برای بررسی نوسانات ارزی پیش از پایان سال ۹۶ اشاره کرد و افزود: رییس مجلس شورای اسلامی کمیسیون اقتصادی را برای بررسی و پیگیری نوسانات نرخ ارز در صحن علنی مجلس مامور کردند که این کمیسیون جلساتی در این باره تشکیل شده است.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس، با بیان اینکه در هفته های اخیر نرخ ارز حدود ۳۰ درصد گران شده، تصریح کرد: مجلس پیش از نوسانات ارز در ایام نوروز برای بررسی و پیگری این التهابات چاره اندیشی کرده بود.
مطالب مرتبط

شرایط تمدید خودکار کارت های بانکی اعلام شد
11 تیر 1404
عیادت مدیران بیمه ملت از نماینده سانحهدیده شرکت
10 تیر 1404
دیدگاهتان را بنویسید