تصویر روز: مدیرعامل صندوق بازنشستگی از پرداخت وام ۴ میلیونی به ۲۵ هزار نفر از بازنشستگان کشوری در هر ماه خبر داد.
به گزارش ایسنا، جمشید تقی زاده مدیرعامل صندوق بازنشستگی گفت: افزایش قدرت خرید بازنشستگان از اهداف صندوق در سال جاری است، در این راستا پرداخت وام ضروری قرض الحسنه می تواند به تحقق این هدف کمک شایانی کند.
وی افزود: با برنامه ریزی انجام شده در هر ماه به قریب ۲۵ هزار نفر از بازنشستگان وام چهار میلیونی تومانی،با کارمزد ۴ درصد و با اقساط ۳۶ ماهه پرداخت می گردد .
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد: تاکنون وام چهار میلیون تومانی به ۱۸۰ هزار نفر از بازنشستگان متقاضی پرداخت شده و پیش بینی می شود تاپایان شهریورماه سال جاری این وام به حساب ٣٠٠ هزار نفر از بازنشستگان و موظفین واجدالشرایط که اسامی آنها از طریق سایت در دسترس است، واریز گردد.
بر اساس گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، تقی زاده در پایان تاکیدکرد: توجه به نیازهای اقتصادی بازنشستگان و بهبود معیشت آنان از اولویت های اصلی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صندوق بازشستگی کشوری است و در این زمینه برنامه هایی در دست تهیه است که در آینده اعلام خواهد شد.
مطالب مرتبط

قیمت طلا و سکه ۵ شهریور
05 شهریور 1404
۵ خدمت بانکی مشروط به ثبت نشانی در سامانه املاک و اسکان
05 شهریور 1404
فعالیت شعب کشیک بانک صادرات در روز پنجشنبه 6 شهریورماه
05 شهریور 1404
۲۵ کشور ارسال مرسولههای پستی به آمریکا را تعلیق کردند
05 شهریور 1404
بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تصمیم دولت استرالیا
05 شهریور 1404
مرسی واقعا خبر خوشحال کننده ای رو میتونم به پدر بدم