تصویر روز: سخنگوی اقتصادی مجلس از افزایش ۲۰ درصدی حقوق بازنشستگان بر اساس قانون برنامه ششم توسعه خبر داد.
کاظم دلخوش با اشاره به تکلیف دولت برای اجرایی کردن این قانون در۵ سال آینده افزود: این قانون به منظور همسان سازی حقوق کارمندان و بازنشستگان تصویب شده است که نظارت بر اجرای آن برعهده سازمان دیوان عدالت اداری ،دیوان محاسبات کشور و مابقی سازمانهای مسئول است.
وی با اشاره به تعیین ۳۴۰۰ میلیارد تومان بودجه و تعیین محل تامین این اعتبار درمجلس برای افزایش حقوق بازنشستگان گفت: با تصویب این قانون دیگر نباید حقوق کمتر از ۲ میلیون تومان وجود داشته باشد ضمن همسان سازی حقوق ها که البته اجرای آن برعهده دولت است.
سخنگوی اقتصادی مجلس با اشاره به هزینه های بالای بازنشستگان ادامه داد: اگر قانون تصویب شده به دست دولت به درستی انجام شود حقوق بازنشستگان از افزایش حقوق ۲۰ درصدی مشخص شده برای کارکنان دولتی بیشتر خواهد شد. به گزارش تسنیم ، دلخوش گفت: با اعمال این افزایش حقوق که از امسال باید اجرایی شود مابه التفاوت فروردین و خردادماه باید به بازنشستگان پرداخت شود.
وی افزود: درصورت اجرایی نشدن این قانون نمایندگان این گروه می توانند از سازمانهای ناظر پیگیر مطابات خود باشند.
مطالب مرتبط
قیمت طلا و سکه ۱۸ آبان
18 آبان 1404
مدیریت فشار آب را قبلاً هم اطلاعرسانی کرده بودیم
18 آبان 1404
آزادراه تهران کرج امشب مسدود میشود
18 آبان 1404

دیدگاهتان را بنویسید