تصویر روز: با گشایش همزمان ۳ شعبه بانک پارسیان در مناطق الهیه، رسالت و پیروزی کرمان و همچنین شعبه پادادشهر اهواز، در تاریخ یکم و دوم خردادماه، تعداد شعب بانک پارسیان به ۳۳۷ شعبه رسید.
به گزارش روابط عمومی بانک پارسیان؛ گلاب زاده محقق، مورخ و کرمان شناس مشهورکرمانی در آیین گشایش شعبه الهیه کرمان با اشاره به عملکرد بسیار خوب بانک پارسیان،گفت : بانکداری نوین با تاسیس بانک پارسیان پا به عرصه ظهورگذاشت و این بانک توانسته است با مشتری مداری شایسته و ارایه خدمات نوین ،گام های موثری در مسیر شکوفایی و رونق اقتصاد کشور بردارد.
همچنین ناصح، رییس حوزه ۵۳ اهواز نیز در آیین گشایش شعبه پادادشهر، با ارایه گزارشی اقدامات اثرگذار بانک پارسیان در حوزه های مسئولیت های اجتماعی و همچنین سیاست های اقتصاد مقاومتی و رونق تولید و اشتغال زایی را تشریح کرد.
مطالب مرتبط
بهترین زمان خوردن ماست برای سلامت روده
03 اسفند 1404
چرا علی کریمی از ادعایش برای سوزاندن قرآن عقبنشینی کرد؟
03 اسفند 1404
سالی 300 میلیارد مترمکعب آب باران هدر میرود
03 اسفند 1404

دیدگاهتان را بنویسید