تصویر روز: تویوتا موتور در نوامبر خودروهای بیشتری در مقایسه با فولکس واگن فروخت و برای پنجمین ماه متوالی عنوان پرفروشترین خودروساز جهان را حفظ کرد.
این خودروساز ژاپنی در شرایطی که فولکس واگن همچنان گرفتار بحران به وجود آمده از افشای رسوایی آلایندگی دیزلی است، پرفروشترین خودروساز جهان در سال ۲۰۱۵ شناخته خواهد شد.
پرفروشترین خودروساز جهان طبق اعلام تویوتا، این خودروساز در فاصله ژانویه تا نوامبر مجموعا ۹٫۲۱ میلیون خودرو فروخته است که بالاتر از ۹٫۱۰ میلیون خودروی به فروش رفته از سوی فولکس واگن در مدت مشابه است. تویوتا که از اواسط تابستان به این طرف پرفروشتر از رقیب آلمانی خود بوده است، انتظار دارد امسال را با فروش ۱۰٫۱ میلیون خودرو به پایان برساند.
فولکس واگن اوایل ماه جاری اعلام کرد که فروش برند فولکس واگن در نوامبر ۲٫۲ درصد کاهش یافته و روند کاهش فروش این شرکت را که از زمان افشای تقلب در تست آلایندگی خودروهای دیزلی سرعت گرفته، تشدید کرده است.
بر اساس گزارش فوربس، پس از تویوتا و فولکس واگن، جنرال موتورز در رتبه سوم پرفروشترین خودروساز جهان در سال ۲۰۱۵ قرار میگیرد. با این همه هر سه خودروساز کاهش اندک فروش نسبت به سال گذشته را گزارش کردهاند که انتظار میرود در سال ۲۰۱۶ هم ادامه پیدا کند.
مطالب مرتبط

ثبت تحویل ۵۲ هزار خودرو در ۸ ماه توسط پارسخودرو
12 شهریور 1404
اعلام زمانبندی پرداخت معوقات بازنشستگان تامیناجتماعی
12 شهریور 1404
تمدید مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ تا ۱۷ شهریور
12 شهریور 1404
واردات خودروهای بالای ۲۵۰۰ سیسی کلید خورد
12 شهریور 1404
ماهگرفتگی ۱۶ شهریور در تمام مناطق ایران قابل مشاهده است
12 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید