
تصویر روز: بانک سامان در ادامه برنامه حمایت از مردم زلزلهزده سرپلذهاب، با توجه به آغاز فصل تابستان و احتمال شیوع بیماری، بودجهای را برای خرید مایع دستشویی مصرفی اهالی این شهر اختصاص داد.
به گزارش تصویر روز، به دنبال درخواست شهردار سرپلذهاب و موافقت هیاتمدیره بانک سامان، ۴۱۲ گالن ۲۰ لیتری مایع دستشویی تولیدشده توسط یکی از شرکتهای معتبر ایرانی خریداری و به منطقه ارسال شد.
براساس این گزارش، این محموله امروز تحویل مقامات شهری سرپلذهاب شد و قرار است توسط شهرداری در نقاط مختلف شهر و میان زلزلهزدگان توزیع شود.
این گزارش میافزاید، کمبود شدید وسایل بهداشتی در مناطق زلزلهزده استان کرمانشاه خطر بروز بیماریهای مختلف در این مناطق را افزایش داده است.
گفتنی است، اردیبهشت امسال کلنگ احداث دبستان ۹ کلاسه رحمان و مرکز فوریتهای پزشکی شهرستان سرپلذهاب با بودجه بانک سامان بهزمین زده شد که هماکنون در دست ساخت است.
مطالب مرتبط

واریز وجه به حساب نفر سوم در معاملات پولشویی است
04 اردیبهشت 1404
فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه ۸ اردیبهشت
04 اردیبهشت 1404
میادین میوه و تره بار ۴ و ۵ اردیبهشت باز است
03 اردیبهشت 1404
هشدار نارنجی؛ باد شدید و گرد و خاک در راه تهران
03 اردیبهشت 1404
مخالفت با دوفوریت لایحه اختیار دولت در تغییر ساعت رسمی
03 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید