
تصویر روز: یک پژوهشگر مسکن گفت : میزان خانه های خالی در ده سال اخیر ۴ برابر شده و رشد خانه خالی سالیانه ۱۷ درصد بوده است .
به گزارش خبرگزاری تسنیم، وحید عزیزی پژوهشگر مسکن با حضور در برنامه پایش با تشریح وضعیت مسکن کشور گفت : میانگین هر متر مربع قیمت مسکن طبق آمار مرکز پزوهش های مجلس از سال ۸۰ و با تغییر نگاه به مسکن افزایش قیمت ها شروع شد . روند افزایش قیمت مسکن شروع شد تا به اینجا رسید که در هر حال حاضر قیمت هر متر مربع مسکن طبق آمار مرکز آمار ۶ میلیون تومان است .
این پژوهشگر مسکن گفت : آمار بانک مرکزی برخلاف مرکز آمار است و عنوان می کند میانگین هر متر مربع مسکن در تهران ۶٫۵ میلیون تومان است . مسکن تولیدی در بین سال های ۵۵ تا ۶۵ بیشتر مصرفی بود ، در آن سال ها ۲۰ درصد مسکن های ساخته شده برای سرمایه گذاری بود و ۸۰ درصد آن نیاز مصرفی بود .
وی افزود : در حال حاضر مسکن به یک کالای مصرفی تبدیل شده است ، در ده سال اخیر دو سوم از کل مسکن های ساخته شده با نیت و هدف سرمایه گذاری ساخته شده است . در ده سال اخیر میزان خاله های خالی ۴ برابر رشد کرده و میزان رشد این مسکن ها سالیانه ۱۷ درصد بوده است .
عزیزی گفت : با وجود مشخص بودن میزان خانه های خالی متاسفانه وزارت مسکن قانون اخذ مالیات بر خانه های خالی را اجرا نمی کند .
مطالب مرتبط

حجم سدهای تهران نگرانکننده شد
27 شهریور 1404
گرانی چندین باره لبنیات؛ چرا گرانی لبنیات متوقف نمیشود؟
27 شهریور 1404
رقیب روسی استارلینک در راه است
27 شهریور 1404
قیمت طلا و سکه ۲۷ شهریور
27 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید