تصویر روز: مدیر کل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: سوسیس کالباس هایی که در واحدهای غیر رسمی و زیرپله ای تولید می شوند به جای گوشت مرغ از بافت های غیر مجاز استفاده می کنند.
دکتر حسین رستگار در مصاحبه با صدا و سیما افزود: مشاهده می شود که برخی تولیدی های سوسیس و کالباس از بافت هایی نظیر پوست، پا و تاج خروس به جای گوشت مرغ استفاده می کنند.
وی گفت: این مراکز اغلب عرضه غیر رسمی دارند و بخاطر قیمت پایین، اغلب فست فودها مشتری آنها هستند.رستگار گفت: مشتری در هنگام مصرف فست فود از نام کارخانه تولید کننده سوسیس کالباس اطلاعی ندارد و کیفیت را نمی تواند تشخیص دهد.
وی با اشاره به دشواری تشخیص منشا تولید این محصولات افزود: پیدا کردن ادرس تولیدی های غیر رسمی، کار سختی است و نیاز به همکاری نهادهای دیگر دارد، توصیه می کنیم مردم هنگام خرید سوسیس کالباس به نام تجاری کارخانه و دارا بودن برچسب سازمان غذا و دارو توجه کنند.
دیدگاهتان را بنویسید