bazneshasteh

نام نویسی ۱۶۰ هزار بازنشسته برای وام ضروری

تصویر روز: مدیرعامل صندوق بازنشستگی اعلام کرد: بر سر تعهداتی که در ابتدا به بازنشستگان فرهیخته و عزیز دادم، ایستاده ‏ام و آنان را عملیاتی خواهم کرد.

به گزارش صدا و سیما ، جمشید تقی زاده با بیان این مطلب از پرداخت وام ضروری بازنشستگان از اول مهر خبر داد و گفت: حدود ۱۶۰ هزار بازنشسته برای دریافت وام ۵ میلیونی ثبت‌نام کرده اند.
وی افزود : از اول شهریور ثبت‌نام اغاز شده است و تا پایان شهریور ادامه دارد.
سامانه‌ صندوق بازنشستگی در همه استان‌ها فعال است و از اول مهر ماه نیز پرداخت وام ها آغاز می‌شود.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت : ۲ هزار میلیارد تومان برای ۴۰۰ هزار نفر بازنشسته تخصیص یافته است و به هر نفر ۵ میلیون تومان وام ضروری با ۴ درصد کارمزد داده می شود.
تقی زاده گفت : این افراد ۳۶ ماهه کسر حقوق خواهند داشت و کارمزد ان خیلی بالا نیست.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: اگر آمار افراد ثبت‌نام شده بیش از پیش‌بینی ها باشد قرعه‌کشی می کنیم و اگر نیاز باشد دولت هم پشتیبانی می کند ، به دنبال حمایت حداکثری از بازنشستگان هستیم و افزایش امید به زندگی بازنشستگان جزو اهداف اصلی ماست.
تقی زاده گفت : به افرادی که نیاز ضروری دارند برای بار دوم هم می دهیم اما اولویت با کسانی است که نگرفته‌اند.
بنابر گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، جمشید تقی زاده در گردهمایی بازنشستگان آموزش و پرورش شهر تهران به مناسبت گرامی داشت روز خانواده و تکریم بازنشستگان هم گفت: شش ماه پیش که پا به صندوق بازنشستگی کشوری گذاشتم تعهداتی به بازنشستگان فرهیخته و عزیز کشوری دادم که برای اجرای آن ها ایستاده ام و با کمک شما عزیزان آن ها را اجرا می کنم.
تقی زاده تصریح کرد: متعهد شدم که پرداخت حقوق بازنشستگان این صندوق پیش از پایان هرماه انجام شود که در این شش ماه با تلاش مجموعه همکاران صندوق و کمک دولت، از بیست و سوم تا بیست و هشتم و دقیقا قبل از پایان ماه حقوق پرداخت شده است.
وی ادامه داد: برهمین اساس، صندوق هر ماه بیش از ۳۲۰۰ میلیارد تومان حقوق به بازنشستگان تحت پوشش در سراسر کشور پرداخت می کند که امیدواریم با تلاش ما و کمک دولت این روند همچنان ادامه یابد.
تقی زاده اظهار داشت: دومین تعهدی که در روز نخست دادم، بحث سفرها و افزایش تعداد و رقم تسهیلات آن بود که خوشبختانه اکنون تعداد تسهیلات از ۱۰۰ هزار به ۲۰۰ هزار و رقم تسهیلات نیز از ۶۶۰ هزار به ۷۴۰ هزار تومان رسیده است. ضمن اینکه تمام ۶۷ هتل ایرانگردی و جهانگردی و سوئیت های شمال کشور و در مجموع ۱۰۰ واحد اقامتی با تخفیف ۵۰ درصد در اختیار بازنشستگان است.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: براساس آمار موجود تاکنون بیش از ۱۵۰ هزار نفر از تسهیلات جدید استفاده کرده اند که امیدواریم در ادامه این عدد بیشتر شود، اما در زمینه بهره گیری بازنشستگان از هتل های ایرانگردی و جهانگردی و سوئیت های در اختیار صندوق، هنوز استفاده چندانی نشده که بازنشستگان عزیزمان باید از این ظرفیت استفاده کنند.
تقی زاده سومین تعهد خود را تعریف بسته خدمات بیمه درمانی جدید بیان کرد و گفت: من پیش از این به آتیه سازان حافظ برای ارتقای کیفیت خدمات و رسیدگی به امور بازنشستگان هشدار جدی داده بودم که این شرکت نیز با تمام توان وارد کار شد و همکاری خوبی انجام داد. اگر قرار باشد پس از مناقصه که در حال برگزاری است همچنان آتیه سازان انتخاب شود ،این شرکت باید رضایت کامل بازنشستگان تحت پوشش را از خدمات، سرویس دهی، تکریم و احترام، سرعت عمل در خدمات و پرداخت هزینه، ارائه سرویس آنلاین و … جلب کند.
وی یادآور شد : فرآیند برگزاری مناقصه در حال انجام است و شرکت های بیمه ای نیز برای این مناقصه درخواست دادند که به دلیل تامین نقطه نظرات سازمان بازرسی کشور نشست باز کردن پاکت های اسناد مناقصه به تعویق افتاده که امیدوارم برنده این مناقصه شرکتی باشد که نهایت رضایت بازنشستگان را تامین و خدمات خوبی ارائه کند.
تقی زاده گام بعدی را راه اندازی سامانه بانک اطلاعات فرزندان بازنشستگان اعلام کرد و گفت: این بانک اطلاعاتی در سایت پایش به نشانی payesh۸۵۲۳.ir راه اندازی شده است و بازنشستگان می توانند اطلاعات مورد نیاز فرزند فارغ التحصیل و بیکار خود را ثبت کنند.
وی افزود: طی ابلاغی ۲۰۰ شرکت وابسته به صندوق بازنشستگی کشوری را موظف کردم که در استخدام های جدید حتما باید از این بانک اطلاعاتی استفاده شود و بکارگیری افراد متخصص و تحصیل کرده باید از میان فرزندان بازنشستگان انجام شود.
تقی زاده اظهار داشت: همچنین بانک اطلاعات نخبگان نیز در یک ماه اخیر برای ثبت نام و جمع آوری اطلاعات بازنشستگان تحت پوشش نخبه و نمونه فعال بود و بیش از یک هزار نفر از بازنشستگان اطلاعات خود را در آن ثبت کردند که قرار است در همایش ۲۵ ذی الحجه به صورت نمادین از شش تا ۱۰ نفر از بازنشستگان نمونه تقدیر شود.
وی یادآور شد: تلاش کردیم تا دیداری با مراجع عظام تقلید در قم برای طرح مسائل و مشکلات بازنشستگان برگزار شود تا این بزرگواران صدای بازنشستگان عزیز و فرهیخته باشند و با کمک ایشان برای حل مشکلات موجود گام برداریم.
تقی زاده تخصیص قطره چکانی اعتبارات برای اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان را کم اثر دانست و گفت: با دولت و مجلس رایزنی های بسیاری انجام شده و از کمک کانون های بازنشستگی نیز استفاده می کنیم تا نظر و خواست بازنشستگان در بودجه ۹۸ دیده شود و رقم مناسبی نسبت به سال های گذشته برای اجرای این طرح در بودجه دیده شود.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به سفرهای استانی خود و نشست های متعدد با کانون های بازنشستگی در استان ها، گفت: درخواست من این است که کانون ها به عنوان بازوی مشورتی به صندوق کمک کنند تا بتوانیم مشکلات را یکی یکی و با کمک و تعامل حل و فصل کنیم.
تقی زاده تصریح کرد: تعهد دیگری که در گردهمایی قبلی به شما عزیزان دادم، راه اندازی باشگاه بازنشستگان در تهران بود که در نشست با استاندار تهران قرار شد زمین مناسب به مساحت ۴۰ هکتار به این امر اختصاص داده شود و صندوق نیز با اعتبارات شرکت های تحت پوشش به سرعت اقدام به ساخت مجموعه ای بزرگ و در خور شان بازنشستگان کند تا خدمات رفاهی، ورزشی، پزشکی، فرهنگی و … ارائه شود.
وی گفت : تصمیم داریم این مجموعه بزرگ برای بازنشستگان به شکل هیات امنایی متشکل از خود بازنشستگان ساخته و اداره شود.
این گردهمایی، به مناسبت بزرگداشت روز خانواده و تکریم بازنشستگان، با حضور مدیرعامل، مشاور مدیرعامل و مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل و مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری، احمد صافی و منصور مجاوری مشاوران وزیر آموزش و پرورش، محمدرضا حافظی خیر مدرسه ساز، دکتر ناصر پارسا سرطان شناس و پژوهشگر ارشد ژنتیک و سرطان در موسسه ملی بهداشت آمریکا و تعداد زیادی از بازنشستگان فرهیخته آموزش و پرورش شهر تهران برگزار شد.

ضرورت مستندسازی تجربه های بازنشستگان در دوران اشتغال
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری همچنین در آستانه ۲۵ ذی الحجه روز خانواده و تکریم از بازنشستگان با نرگس کریمی، خواهر شهید حاج داود کریمی فرمانده جنگ تحمیلی، همسر شهید و بازنشسته آموزش و پروش دیدار کرد.
جمشید تقی زاده در این دیدار که با حضور تعدادی از مدیران ارشد صندوق بازنشستگی کشوری برگزار شد، گفت: شکل خدمت به کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در زمان جنگ تحمیلی، حضور در جبهه ها و اهدای جان و فداکاری و ایثار بود و امروز نیز خدمت به کشور به شکل دیگری در حال انجام است.
تقی زاده تصریح کرد : خانواده شهدا بزرگترین فداکاری و ایثار را برای خدمت و دفاع از مردم و کشور انجام دادند و اگر امروز ما در امنیت و آرامش زندگی می کنیم به خاطر همه این رشادت هاست.
خواهر شهید حاج داوود کریمی نیز در این دیدار، بر ضرورت تشکیل اتاق فکر در همه سازمان ها با حضور بازنشستگان و پیشکسوتان تاکید کرد و گفت: ما در ۴۰ سال از انقلاب اسلامی در حوزه پرورش مدیران و جانشین پروری ضعیف عمل کردیم و امروز یکی از مشکلات عمده کشور به همین دلیل است.
نرگس کریمی تصریح کرد : تشکیل اتاق فکر در هر سازمان و نهاد یک امر بدیهی و مهم است که با حضور پیشکسوتان آن حوزه و انتقال دانش و تجربه ها به تسهیل امور کمک می کند.
وی گفت : همچنین باید فرآیندی ایجاد شود تا بازنشستگان به خصوص مدیران و متخصصان ما به جای گوشه نشینی، در محل مشخصی در سازمان ها به تالیف و تدوین تجربه های خود بپردازند و این تجربه ها در قالب کتاب ها و گزارش های مفصل به مدیران و افراد جدید منتقل شود.
کریمی ادامه داد: شهیدان دفاع مقدس به ویژه فرماندهان بزرگ جنگ، روش و منش زندگی ویژه ای داشتند که اگر آن ها امروز مورد توجه قرار گیرد و به درستی به جامعه منتقل شود ، می تواند از آسیب های امروز کشور کم کند و صدا و سیما باید این سبک زندگی را به جامعه نشان دهد.
در این دیدار مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با تقدیم لوح تقدیر و نشان ایثار و فداکاری از نرگس کریمی بازنشسته فرهیخته این صندوق و خانواده وی، قدردانی کرد.

بازنشستگان می توانند سهم ویژه ای در حج داشته باشند

مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت : می توان شرایطی فراهم کرد که بازنشستگان در فریضه معنوی حج سهم ویژه ای داشته باشند تا با هزینه های پایین تر این فرضیه الهی را انجام دهند.
بنابر گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری ، جمشید تقی زاده در آستانه ۲۵ ذی الحجه روز خانواده و تکریم از بازنشستگان، در دیدار با عزت الله قلانی پدر شهید و بازنشسته سازمان حج و زیارت با تجلیل از فداکاری و ایثار شهیدان جنگ تحمیلی و خانواده این عزیزان اظهار داشت: حج یکی از ظرفیت های مبارک و معنوی برای جامعه ما به خصوص بازنشستگان عزیز است و می توان با همکاری و مساعدت سازمان حج و زیارت سهم ویژه ای را به بازنشستگان اختصاص داد.
وی گفت: این امکان وجود دارد که با همکاری این دو نهاد یعنی صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان حج و زیارت، هزینه های سفر حج را برای بازنشستگان تحت پوشش این صندوق کاهش داد و تسهیلات ویژه ای به این امر اختصاص داد.
تقی زاده همچنین با تاکید بر اینکه راه و اعتقاد شهدای جنگ تحمیلی باید همواره مورد توجه مسئولان قرار گیرد، گفت: قطعا اعتقاد به راه شهدای عزیز می تواند گره بسیاری از مشکلات کشور را باز کند. ما مسوولان مدیون خون شهیدان هستیم و باید برای حفظ و حراست از این راه تلاش کنیم.
وی افزود: یکی از وظایف صندوق بازنشستگی کشوری و مدیران آن، تکریم بازنشستگان است و خوشحالم که امروز این افتخار نصیب من شد تا با شما هم به عنوان بازنشسته فرهیخته صندوق و هم به عنوان پدر دو شهید سرافراز دفاع مقدس دیدار کنم.
تقی زاده تصریح کرد: شهیدان و خانواده شهدا از جان و مال و ارزشمندترین داشته های خود گذشتند تا به کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خدمت کنند.
در پایان این دیدار مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با تقدیم لوح تقدیر و نشان ایثار و فداکاری از عزت الله قرایی بازنشسته فرهیخته این صندوق و خانواده وی، قدردانی کرد.
ساخت دهکده ۴۰ هکتاری سلامت برای بازنشستگان
مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد: در جلسه‌ای که با استاندار تهران داشتیم قرار شد ۴۰ هکتار زمین در اختیار این صندوق قرار گیرد تا دهکده سلامت بازنشستگان در نقطه‌ای خوب و مرغوب از تهران ساخته شود.
جمشید تقی‌زاده در مراسم تجلیل از بازنشستگان نمونه کشوری که در باغ کتاب تهران برگزار شد، گفت: یک میلیون و ۳۷۱ هزار نفر تحت پوشش داریم و صندوق یک بنگاه اقتصادی اجتماعی با رویکردی اجتماعی است و خدمات اجتماعی را با حفظ کرامت به بازنشستگان ارائه می‌کند.
وی افزود: صندوق بازنشستگی کشوری را نباید یک سازمان صرف اقتصادی و اجتماعی یا مجموعه‌ای متصل به دولت درنظر گرفت، بلکه صندوق محل زندگی بازنشستگان است.
تقی زاده با بیان اینکه صندوق با رویکرد بهبود وضع معیشتی، بهبود خدمات درمانی، ایجاد اشتغال برای خانواده آنان برنامه‌هایی را شروع کرده است که در نیمه دوم سال با توان بیشتر ادامه می‌یابد، اظهار کرد: همایش روز تکریم بازنشستگان به عنوان جریانی پویا و بالنده جایگاه ویژه‌ای یافته است.
در دولت تدبیر پاسداشت منزلت اجتماعی بازنشستگان اصلی مهم در راس برنامه‌ها اعلام شده و تمهیدات ویژه‌ای برای افزایش رفاه و منزلت و بهبود ارائه خدمات برای آن‌ها پیش بینی شده است که در نیمه دوم سال و سال آینده با حمایت دولت و مجلس محقق خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *