تصویر روز: فرماندار شهرستان ساوجبلاغ با بیان اینکه تعزیرات حکومتی یکی از نهادهای مهم است گفت: اما اینگونه کار کردن برای نهادی با اهمیت این چنینی شایسته نیست و من آن را نمیپذیرم.
به گزارش ایسنا ابوالقاسم پالیزگیر با اشاره به موضوع قاچاق کالا و ارز گفت: مبارزه با قاچاق کالا و ارز یکی از راه های تحقق اقتصاد مقاومتی است.
وی خاطرنشان کرد: بی توجهی به قاچاق و غفلت از تبعات آن، آثار شوم و جبران ناپذیری را بر اقتصاد خواهد گذاشت که یکی از آنها تعطیلی صنایع داخلی و بیکاری خواهد بود.
پالیزگیر در ادامه فرهنگ سازی برای استفاده از کالای داخلی را مهم ارزیابی کرد و افزود : فرهنگ استفاده از کالای داخلی خود به خود مبارزه با قاچاق را رقم خواهد زد بنابراین همه دستگاه ها می توانند در این زمینه موثر باشند.
فرماندار ساوجبلاغ در پایان ضمن انتقاد از عملکرد تعزیرات در این شهرستان گفت: تعزیرات حکومتی یکی از نهادهای مهم است اما اینگونه کار کردن برای نهادی با اهمیت این چنینی شایسته نیست و من آن را نمیپذیرم.
مطالب مرتبط

قیمت طلا و سکه ۲۶ تیر
26 تیر 1404
واکنش وزیر ارتباطات به اینترنت طبقاتی
26 تیر 1404
ورود موج گرمای شدید به کشور و توقف بارشها
26 تیر 1404
دیدگاهتان را بنویسید