
تصویر روز: بانک ملی اعلام کرد: از آغاز زمان ثبت نام خرید ارز اربعین در پیام رسان بله تاکنون هفت هزار نفر از زائران ارز خود را دریافت کرده اند.
به گزارش تصویر روز زائران حرم اباعبدالله الحسین (ع) که مراحل دریافت ویزای خود را از طریق سامانه سماح انجام دادهاند، میتوانند نسبت به خرید ارز دینار از طریق پیام رسان بله و دریافت آن در کشور عراق اقدام کنند.
از بامداد روز شنبه هفته جاری و آغاز زمان ثبت نام خرید ارز اربعین، ۱۳۶ هزار و ۹۰۵ نفر اقدام به خرید ارز کرده و هفت هزار نفر نیز ارز خود را دریافت کرده اند.
بانک ملی ایران جهت رفاه حال زائران تعداد ۲۵۰ باجه تحویل ارز در کشور عراق در نظر گرفته است که زائران عزیز می توانند در صورت شلوغی و یا ازدحام در هر یک از باجه ها، به منطقه دیگر مراجعه و ارز خود را تحویل بگیرند. زائران اربعین حسینی لازم است پس از نصب پیام رسان بله و استفاده از بازوی (بات) DinarpayBot نسبت به انجام فرآیند خرید ارز خود اقدام کنند.
مطالب مرتبط

۱۵ اثر تاریخی اصفهان ترک برداشت
30 شهریور 1404
پایان فرار مالیاتی شرکتهای جعلی با صورت حساب الکترونیک
29 شهریور 1404
تولید لاستیک ۲۵ درصد کاهش یافت
29 شهریور 1404
جزئیات ساعت کاری ادارات، مدارس و بانک ها از اول مهر
29 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید