
تصویر روز: عضو کمیسیون برنامه و بودجه از افزایش ۱۲۵ درصدی درآمدهای نفتی دولت در ۶ ماهه اول سال ۹۷ خبر داد.
به گزارش مهر محمد حسینی نماینده مردم تفرش در مجلس شورای اسلامی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه و مدیر کل سابق دفتر برنامه ریزی، نظارت و ارتقاء کیفیت دیوان محاسبات در ارزیابی عملکرد بودجه سال ۹۷ از افزایش ۱۲۵ درصدی درآمدهای نفتی کشور در ۶ ماهه اول سال ۹۷ خبر داد و گفت: دولت از محل این افزایش درآمدها پاداش پایان خدمت فرهنگیان و بدهی خود بابت خرید تضمینی گندم را پرداخت کرد.
وی همچنین از اختصاص بودجه ۲۱ هزار میلیاردی به پروژه های عمرانی خبر داد و گفت: علی رغم افزایش اعتبارات این بخش به دلیل افزایش قیمت تمام شده فعالیت های عمرانی و عدم استقبال پیمانکاران از اسناد خزانه شاهد فعالیت های بزرگ عمرانی در کشور نیستیم.
عضو ستاد بودجه سال ۹۸ در خصوص تفاوت های مهم بودجه سال ۹۷ و ۹۸ گفت: بخشنامه بودجه ۹۸ بر لزوم انضباط مالی دقیق بر هزینه ها تأکید دارد تا از ریخت و پاش ها جلوگیری شود. علاوه بر این اولویت هایی برای تخصیص بودجه در نظر گرفته شده است و طرح های امنیتی از اولویت برخوردار هستند.
مطالب مرتبط

خبر سخنگوی دولت درباره مهاجران افغان
17 خرداد 1404
پوتین توافقنامه مشارکت راهبردی جامع با ایران را امضا کرد
01 اردیبهشت 1404
عقبنشینی رژیم صهیونیستی از تهدید نظامی ایران
31 فروردین 1404
ویتکاف: ترامپ به دنبال اعتمادسازی با ایران است
02 فروردین 1404
دیدگاهتان را بنویسید