sabori

مدیر عامل توانیر:۲۰درصد مشترکان الگوی مصرف را رعایت نمی کنند

تصویر روز: مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ با بیان این که ۸۰درصد مشترکان خانگی برق در تهران بزرگ مصرف توجیه پذیر دارند گفت: تنها ٢٠ درصد مشترکان الگوی مصرف استاندارد را رعایت نمی‌کنند.
به گزارش تصویر روز حسین صبوری مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ در نشست خبری با تاکید بر اینکه این شرکت بزرگترین توزیع کننده برق کشور و یکی از بزرگترین شرکت های توزیع در منطقه خاورمیانه است، گفت:جمعیت تحت پوشش توزیع برق در تهران بزرگ هم اکنون به ۴٫۵ میلیون نفر رسیده است و این در حالی است که با ۳۲ هزارکیلومتر شبکه توزیع و بیش از ۱۸ هزار دستگاه پست برق، ۱۳درصد مشترکان کشور از خدمات ما بهره مند می شوند.
وی افزود:امروز خدمت رسانی در حوزه برق یکی از بزرگترین حوزه های خدماتی در جهان است و بدون این سازوکار ، بی شک اقتصاد و توسعه نیز امکان پذیر نخواهد بود.
صبوری تعداد شاغلین در شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ را ۶ هزار نفر اعلام کرد و گفت:برق کالایی است که تولید و توزیع آن تعطیل بردار نیست و همواره باید به شکلی مستمر در عرصه فعال باشد تا بتواند محورهای رشد و ارتقا جامعه را شکل دهد.
این مقام مسئول سپس به محدودیت های موجود هرساله برای توزیع برق در تهران بزرگ پرداخت و اظهار کرد:ارزیابی ها نشان می دهد که ارتقای شاخص های خدمت رسانی در حوزه توزیع برق به شکلی مطلوب و قابل توجه محقق شده است.
صبوری افزود: در حال حاضر موضوع خدمات غیر حضوری یکی از مباحثی است که بصورت جدی در دستور کار شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ قرار گرفته به طوری که در فاز اول این کار ۹۰ درصد سرویس دهی های برقی تهران از طریق سامانه ۱۵۲۱ خدمات غیرحضوری فروش و بعد از فروش صورت گرفته و شرکت در تلاش است این میزان را به ۱۰۰ برساند.
برپایه اظهارات مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ علاوه بر این شیوه کاری، چهار مرکز فوریت ۱۲۱ و یک سامانه ۸۵۱۲۱ نیزبه منظور نظارت بر فرآیند کار و دریافت شکایات مشغول فعالیت است.
صبوری در پاسخ به پرسش خبرنگار ما مبنی بر این که با افزایش هزینه های تعمیر و نگهداری و بهسازی و نوسازی شبکه های برقی، شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ چه تمهیداتی را اندیشیده است گفت:به رغم آن که قیمت تمام شده برق باقیمت تکلیفی فاصله دارد و در موضوع انشعاب هم هزینه ها بسیار بالاتر از ارقامی است که از مردم دریافت می شود، اما منابع مالی مورد نیاز از خود شرکت تامین می شود و با این که شبکه برق تهران قدمت بسیار زیادی دارد اما بیشترین توجهات به بخش هایی حساس و دارای اولویت خواهد بود تا حتی المقدور مشکلات برطرف شود و بر این اساس می توان گفت شرکت توزیع برق تهران از این نظر چندان مانعی ندارد.
وی در پاسخ به پرسش بعدی خبرنگارما درخصوص این که میزان تلفات شبکه برق تهران چقدر است نیز بیان کرد: تلفات شبکه توزیع برق تهران در پایان سال ۹۶ به ۶.۸ درصد و امسال به ۶.۴ درصد رسیده است.
صبوری ادامه داد: در حال حاضر ۸۰ درصد شبکه تهران کابلی است و در توسعه آینده هیچ شبکه هوایی نخواهیم داشت. علاوه بر این باید گفت که از ۸۰۰۰ کیلومتر شبکه سیمی، ۷۰۰۰ کیلومتر کابل خودنگهدار است و ۱۰۰۰ کیلومتر دیگر تا پایان سال ۱۳۹۸ عملیات اجرای آن به پایان می‌رسد که این موضوع نیز در کاهش تلفات بسیار موثر است.
وی در مورد پیک مصرف برق تهران نیز گفت : سالیانه ۲ درصد به مشترکان برق تهرانی و سالانه ۵ درصد به پیک مصرف و سالانه ۳ درصد به مصرف انرژی اضافه می‌شود.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ تاکید کرد: تاآغازسال۹۷، سالیانه ۵ درصد به پیک مصرف برق اضافه می‌شد، اما امسال با توجه به کاهش بارندگی‌ها و محدودیت تولید برق توسط نیروگاه‌های برقابی سهمیه‌ای به شرکت‌های توزیع برق برای پیک‌سایی ابلاغ شد و تکلیفی که به شرکت توزیع برق تهران ارائه شد قرار شد تا پیک تهران در تابستان امسال بیشتر از ۴۵۰۰ مگاوات نشود.
وی خاطرنشان کرد: اگر اقدامات لازم برای پیک‌سایی در تهران که یکی از آنها مدیریت مصرف و تغییر ساعات ادارات و مراکز دولتی نبود، پیک مصرف باید به ۴۹۵۰ مگاوات می‌رسید، اما خوشبختانه مصرف برق در پیک در ۴۵۶۰ مگاوات متوقف شد.
با تاکید بر این مساله که براساس تدابیر در نظر گرفته شده در سال ۱۳۹۸ باید ۶۵۰ مگاوات مدیریت مصرف صورت بگیرد، اظهار کرد: هر سال برای آماده‌سازی شبکه حدود ۴۰ تا ۵۰ هزار تومان برای پایش شبکه و به‌سازی و نوسازی شبکه توزیع انجام می‌شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ با اشاره به میزان فرسودگی شبکه توزیع برق، گفت: در حال حاضر ۱۲۰۰ کیلومتر شبکه با طول عمر بالا در شهر تهران داریم که سالانه ۱۰ تا ۱۵ درصد را نوسازی می‌کنیم. علاوه بر این ۱۲۰۰ دستگاه پست در شهر تهران نیاز به بازسازی دارد.
صبوری در خصوص طرح جایگزینی لامپ های کم مصرف ال ای دی دردوایر دولتی نیز اظهار کرد: قرار است در سال ۹۸ پنج میلیون لامپ LED در سازمان‌های دولتی تعویض شود که پس از تصویب ابلاغیه آن این طرح اجرایی خواهد شد که طبق برآوردهای صورت گرفته حدود ۲۰ میلیارد تومان هزینه دربرخواهد داشت.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ درباره برنامه شرکت توزیع برای استفاده بیش‌تر از انرژی‌های پاک نیز گفت: در حال حاضر ۱۵۰۰ کیلووات ساعت در شهر تهران توسط شرکت توزیع و بخش خصوصی نصب شده و ۱۵۰۰ کیلووات ساعت نیز در حال انعقاد قرارداد هستیم.
وی افزود: مشترکان خانگی می‌توانند با خرید پنل خورشیدی، علاوه بر رفع نیاز خود، مازاد برق تولیدی‌شان را ۱۰ برابر بالاتر به ما بفروشند، یعنی هر کیلووات ساعت ۸۰۰ تومان برق را از آن‌ها خریداری خواهیم کرد.
صبوری در خاتمه اعلام کرد: سال ۹۴به ازای هرمشترک تهرانی ۳۱۰ دقیقه خاموشی ثبت شده بود در حالی که این میزان در سال ۹۶ به ۱۶۱دقیقه رسیده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *