
تصویر روز: بهای هر دلار امریکا در پایان معاملات امروز بازار آزاد تهران به ۹ هزار و ۹۵۰ تومان سقوط کرد.
به گزارش خبرنگار تصویر روز روند کاهش قیمت دلار امریکا که از هفته های اخیر آغاز شده بود موجب شد تا نرخ هر دلار طی روزهای اخیر به کانال ۱۰ هزار تومان وارد شود.
بنابراین گزارش با ادامه این روند در آخرین ساعات معاملات امروز بازار آزاد تهران بهای هر دلار به کانال ۹ هزارو ۹۵۰ وارد شد. براین اساس بهای هر یورو در بازار ازاد تهران به قیمت ۱۱ هزارو ۸۰۰ تومان ، پوند انگلیس ۱۳ هزار تومان و هر درهم امارات نیز به قیمت ۲ هزارو ۷۸۰ تومان کاهش یافت.
تصمیم اخیر مسئولان کشور مبنی بر دادن اختیارات به رئیس جدید بانک مرکزی و برخورد قاطع قوه قضاییه با اخلالگران بازار ارز از جمله عوامل اصلی و شایستهای بود که موجب شد نرخ ارز کاهش قابل توجهی داشته باشد.
مطالب مرتبط

ساعت کاری جدید بانکها اعلام شد
18 اردیبهشت 1404
«ویبانک» گردشگری به طور رسمی رونمایی شد
18 اردیبهشت 1404
قیمت طلا و سکه ۱۸ اردیبهشت
18 اردیبهشت 1404
غذاهای کپک زده را حتما دور بریزید، سمی شدهاند!
18 اردیبهشت 1404
از هفته آینده قطعی برق خانگی حداکثر ۲ ساعت خواهد بود
18 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید