
تصویر روز: دادستان عمومی و انقلاب تهران: در پرونده بانک سرمایه ۳۰ مدیر تحت تعقیب قرار گرفتند که همه به دادگاه خواهند آمد
به گزارش صداوسیما، دادستان عمومی و انقلاب تهران در حاشیه نشست مرتبط با آسیب های اجتماعی در جمع خبرنگاران تخلفات صورت گرفته در بانک سرمایه را نمونهای از فساد کامل خواند و گفت: در این رابطه ۳۰ مدیر تحت تعقیب قرار گرفتند که همه به دادگاه خواهند آمد.
عباس جعفری دولت آبادی درباره آخرین وضع پرونده حقوق های نجومی افزود: ۵۰ کیفرخواست صادر شده که ۱۴ مورد منجر به صدور حکم شده و چون احکام قطعی نشده است از بیان جزئیات آن معذورم.
وی گفت: در حوزه ارز نیز دستگیری ها همچنان ادامه دارد و شب گذشته هم تعدادی دیگر دستگیر شدند.
دادستان تهران تشکیل شعب ویژه را سرآغاز دوره جدیدی در مبارزه با فساد خواند و افزود: فقط در چهار پرونده ۱۰ هزار میلیارد تومان ارزش مالی بود که کیفرخواست آن صادر شده است و مردم به دستگاه قضایی اعتماد کنند.
جعفری دولت آبادی گفت: امروز مبارزه با فساد سیاست تبلیغی نیست بلکه نوعی الزام است و همه کسانی را که ارزهای کشور را به غارت برده اند محاکمه خواهیم کرد.
وی درباره ترخیص خودروهای وارداتی نیز گفت: این موضوع دو بخش است و دادسرا در بخش مربوط به پرونده های گمرک نقشی ندارد و به سیاست های دولت بر می گردد اما آنچه دادستانی ورود کرده، توقیف ۵ هزار خودرو در سلفچکان و در پرونده واردات خودرو است که قابل ترخیص نیست و منتظر رأی دادگاه هستیم.
جعفری دولت آبادی در مورد پرونده بانک سرمایه هم که دادگاه آن از دیروز آغاز شده است هم گفت: در این پرونده ۳۰ مدیر تحت تعقیب قرار گرفته اند که آقای بخشایش و کاظمی از جمله این مدیران بودند و بقیه کسانی که در این بانک مدیریت داشتند و تحت تعقیب هستند، پرونده شان به دادگاه می رود.
وی افزود: بانک سرمایه نمونه ای از فساد کامل است و همه چیز در این پرونده دست به دست هم داد و بخش خصوصی، دولتی و عوامل داخلی و پیرامونی ورود کرده بودند.
دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت: ما در این پرونده شیوه های مختلف از جمله استفاده از کارتن خواب ها، مدیران دولتی، رشوه، رانت، خرید املاک به قیمت ارزان و فروش به بانک به قیمت گران و ارائه تسهیلات گسترده را داشتیم.
جعفری دولت آبادی افزود: البته در بخش مبارزه با فساد نباید فرافکنی کنیم و فساد را به این دولت یا آن دولت نسبت ندهیم.
پرونده وارد کنندگان خودرو ۳۰ متهم دارد
دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت: پرونده مرتبط با واردکنندگان خودرو ۳۰ متهم دارد و ۱۰ دلال و ۴ کارمند وزارت صمت و تعدادی وارد کننده خودرو در بازداشت هستند.
عباس جعفری دولت آبادی در حاشیه نشست مرتبط با آسیب های اجتماعی در جمع خبرنگاران افزود: خانم فرشته تنگستانی یکی از متهمان اصلی این پرونده بود که چندی پیش از کشور فرار کرد اما اخیراًً خواهر او دستگیر شد و اعترافاتی کرده است.
وی گفت: پرونده مربوط به خودرو در بندر عباس هم که به دادسرای تهران ارسال شده است ۵ متهم دارد و تعدادی از مدیران شرکت بزرگ وارد کننده خودرو و مدیران گمرک بازداشت هستند.
جعفری دولت آبادی گفت: در پرونده میثم رضایی هم که ۱۰ متهم دارد ۶۰ خودرو توقیف و املاک بسیار زیادی شناسایی شده است و امیدواریم این پرونده که ۱۳۰۰ شاکی دارد تا یک ماه آینده به دادگاه برود.
وی درباره دخالت برخی کشورهای غربی در امور قضایی کشور گفت: ما در این خصوص با محکومانی مواجهیم که جرایم سنگین و حکم حبس ۱۰ تا ۱۵ سال دارند و یکی از نمونه های آن خانم زاغری است و از دولت های غربی می خواهیم در امور قضایی ایران دخالت نکنند.
دادستان عمومی و انقلاب تهران افزود: خانم زاغری تا کنون ۱۰۰ مورد تماس با خانواده داشته و از امکانات پزشکی بسیار خوبی استفاده کرده است.
وی ادعاهای غربی ها را در این خصوص غرض ورزی و برای تحت الشعاع قرار دادن نظام قضایی کشور توصیف کرد و گفت: ما در زندان قاضی مقیم داریم و مرتب با اینها دیدار می شود و ادعایی که اخیراً دولت انگلیس درباره خانم زاغری مطرح کرد، صحت ندارد و باید از فرافکنی دست بردارند.
مطالب مرتبط

ترامپ چین را با تعرفه ۵۰ درصدی جدید تهدید کرد
18 فروردین 1404
پیشبینی ایست قلبی ناگهانی با استفاده از هوش مصنوعی
18 فروردین 1404
کاهش ۸ درصدی هزینه بستری برای دهکهای یک تا سه درآمدی
18 فروردین 1404
خمره کشفشده در ارسنجان به تخت جمشید منتقل شد
18 فروردین 1404
دیدگاهتان را بنویسید