
تصویر روز: مدیرکل صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت اعلام کرد: ممنوعیت واردات پوشاک، کفش و سایرکالاهای نهاییحوزه صنایع نساجی به قوت خود باقی است
به گزارش صداوسیما از وزارت صنعت، معدن و تجارت؛ افسانه محرابی با اعلام این خبر افزود: ممنوعیت واردات پوشاک، کفش و سایرکالاهای نهاییحوزه صنایع نساجی و پوشاک که درشرایط حاضر ضرورتی به واردات آنها وجود ندارد، به قوت خود باقی است.
مدیرکل صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت گفت:براساس مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی، محدودیتهای موجود منابع ارزی و در راستای تامین ارز موردنیاز برای واردات کالاهای ضروری، اساسی و مواداولیه؛ ثبتسفارش کالاهای گروه چهارم شامل ۱۳۳۹ ردیف تعرفه، ممنوع شد.
وی اضافه کرد: از آنجائیکه مصوبه مذکور به قوت خود باقی است و نظر به توانمندیهای تولید داخلی در تامین انواع پوشاک مورد نیاز کشور و لزوم حمایت از تولیدات داخلی به ویژه در مقطع کنونی، ثبت سفارش انواع پوشاک همچنان ممنوع است.
مدیرکل صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت با نگاهی به آمار صادرات پوشاک تصریحکرد: در ۹ ماهه اخیر، ۴ هزار و ۶۰۰ تن پوشاک به ارزش ۴۸ میلیون دلار صادر شده که از نظر وزنی ۵۹ درصد و از نظر ارزشی ۲۴ درصد رشد داشته است.
مطالب مرتبط

حذف یارانه ۱۸ میلیون نفر با حذف سه دهک پردرآمد
30 فروردین 1404
قیمت طلا و سکه ۳۰ فروردین
30 فروردین 1404
یارانه خانوار نباید به دلیل درآمد فرزندان قطع شود
30 فروردین 1404
ورود دوفروند ایرباس به ناوگان هوایی کشور
30 فروردین 1404
دیدگاهتان را بنویسید