تصویر روز: سازمان هواشناسی اعلام کرده بارندگی های امروز در غرب کشور، فردا سراسر کشور را فرا می گیرد و هوای بارانی تهران نیز فردا سردتر خواهد شد.
مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور در گفتگو با مهر اعلام کرد: سامانه بارشی که امروز در نیمه غربی و جنوب کشور فعال است، فردا شنبه کل کشور را دربرمی گیرد و به تدریج از اواسط روز از شدت بارش ها کاسته خواهد شد.
احد وظیفه افزود: روز یکشنبه نیز بارش پراکنده و وزش باد در نیمه شرقی کشور و برخی مناطق غرب کشور ادامه خواهد داشت.
هوای تهران فردا ابری، در بعضی ساعات بارش باران و وزش باد، گاهی رگبار و رعد و برق، اوایل شب وزش باد شدید و کاهش ابر پیش بینی شده و بیشترین و کمترین دمای هوای پایتخت فردا به ترتیب ۱۰ و ۳ درجه سانتیگراد اعلام شده که از امروز ۳ تا ۴ درجه خنک تر است.
نوشته قبلی بازداشت سفیر سابق آفریقای جنوبی در ایران
نوشته بعدیتفاهمنامه ساخت ۳۱ هتل بین "سمگا" و سازمان میراث
مطالب مرتبط
بهترین زمان خوردن ماست برای سلامت روده
03 اسفند 1404
چرا علی کریمی از ادعایش برای سوزاندن قرآن عقبنشینی کرد؟
03 اسفند 1404
سالی 300 میلیارد مترمکعب آب باران هدر میرود
03 اسفند 1404

دیدگاهتان را بنویسید