تصویر روز: یکی از منابع غذایی که در افطار توسط مشاوران تغذیه توصیه می شود فیبر و املاح آب است که سالاد این مواد را تامین می کند.
به گزارش تصویر روز ، جواد واحدی متخصص علوم تغذیه در گفت و گو با پزشکی باشگاه خبرنگاران گفت: استفاده از غذاهای خشک و پروتئینی به هنگام افطار و سحر موجب خشکی دهان و تشنگی در طول روز برای فرد روزه دار می شود.
این متخصص تغذیه در ادامه بااشاره به اینکه فیبر و املاح را می توان در سبزیجات یافت گفت: تمام سبزیجات و میوه های ساده آب زیادی ذخیره می کند و به مرور این آب در بدن فرد آزاد و از عطش در طول روز پیشگیری می کند.
وی اضافه کرد: تنوع سبزیجات در وعده افطار و سحر می تواند آب بدن فرد را به مدت طولانی حفظ و از تشنگی وی جلوگیری کند، سبزیجاتی که شامل کلم پیچ، بروکلی، گل کلم، هویج، خیار که ۹۰ درصد آن آب است ، کاهو ، سبزیجات برگ سبز تیره که دارای آهن، ویتامین ها و سرشار از کلسیم است همراه با افطار میل شود.
واحدی در ادامه گفت: سالاد یکی منابع تامین فیبر بدن است در وعده افطار و همراه همه غذاها از سالاد استفاد کنید تا در طول روز با کمبود آب مواجه نشوید .
وی تصریح کرد: ازخوردن غذاهای خشک مانند کوکو، کتلت، کوکوی سیب زمینی، غذای چرب ، شور، شیرین در افزایش تشنگی به هنگام روزه داری بپرهیزید.
مطالب مرتبط

واریز وجه به حساب نفر سوم در معاملات پولشویی است
04 اردیبهشت 1404
فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه ۸ اردیبهشت
04 اردیبهشت 1404
میادین میوه و تره بار ۴ و ۵ اردیبهشت باز است
03 اردیبهشت 1404
هشدار نارنجی؛ باد شدید و گرد و خاک در راه تهران
03 اردیبهشت 1404
مخالفت با دوفوریت لایحه اختیار دولت در تغییر ساعت رسمی
03 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید