تصویر روز: یکی از منابع غذایی که در افطار توسط مشاوران تغذیه توصیه می شود فیبر و املاح آب است که سالاد این مواد را تامین می کند.
به گزارش تصویر روز ، جواد واحدی متخصص علوم تغذیه در گفت و گو با پزشکی باشگاه خبرنگاران گفت: استفاده از غذاهای خشک و پروتئینی به هنگام افطار و سحر موجب خشکی دهان و تشنگی در طول روز برای فرد روزه دار می شود.
این متخصص تغذیه در ادامه بااشاره به اینکه فیبر و املاح را می توان در سبزیجات یافت گفت: تمام سبزیجات و میوه های ساده آب زیادی ذخیره می کند و به مرور این آب در بدن فرد آزاد و از عطش در طول روز پیشگیری می کند.
وی اضافه کرد: تنوع سبزیجات در وعده افطار و سحر می تواند آب بدن فرد را به مدت طولانی حفظ و از تشنگی وی جلوگیری کند، سبزیجاتی که شامل کلم پیچ، بروکلی، گل کلم، هویج، خیار که ۹۰ درصد آن آب است ، کاهو ، سبزیجات برگ سبز تیره که دارای آهن، ویتامین ها و سرشار از کلسیم است همراه با افطار میل شود.
واحدی در ادامه گفت: سالاد یکی منابع تامین فیبر بدن است در وعده افطار و همراه همه غذاها از سالاد استفاد کنید تا در طول روز با کمبود آب مواجه نشوید .
وی تصریح کرد: ازخوردن غذاهای خشک مانند کوکو، کتلت، کوکوی سیب زمینی، غذای چرب ، شور، شیرین در افزایش تشنگی به هنگام روزه داری بپرهیزید.
مطالب مرتبط

قیمت طلا و سکه ۲۸ مرداد
28 مرداد 1404
سایپایدک موفق به کسب رتبه نخست خدمات پس از فروش کشور شد
28 مرداد 1404
گمرک مقررات جدید واردات خودرو را ابلاغ کرد
28 مرداد 1404
دیدگاهتان را بنویسید