تصویر روز: معاون هماهنگی توزیع توانیر گفت: در کشور ۶۰هزار مگاوات برق تولید میشود و پنجهزار مگاوات آن برای ۲۰ روزی است که وضعیت مصرف برق قرمز میشود.
غلامعلی رخشانیمهر در دیدار با سرپرست استانداری گلستان اظهار داشت: در کشور ۶۰ روز مشکل پیک بار وجود دارد و در این مدت تعدادی از روزهای ما به شرایط هشدار و قرمز میرسد.
وی تأکید کرد: تنها ۲۰ روز قرمز انرژی در کشور در فصل گرم سال وجود دارد و برای تمام دنیا نیز همینگونه است برای مثال در فرانسه زمانی که وضعیت اضطراری اعلام میشود مردم تا ۵۰ درصد مصرف خود را کاهش میدهند.
رخشانیمهر گفت: در کشور ۶۰ هزار مگاوات برق تولید میشود و پنج هزار مگاوات آن برای ۲۰ روزی است که وضعیت مصرف برق قرمز میشود و برای تأمین این میزان برق پنج میلیارد دلار سرمایهگذاری انجام میشود. در کشوری مثل فرانسه در زمان پیک، قیمت برق ۴۲ برابر افزایش مییابد تا مردم در این بازه زمانی صرفهجویی داشته باشند.
وی بیان داشت: تبلیغات زیادی برای صرفهجویی و توجه به الگوی مصرف در زمان پیک بار شده است و امیدواریم بتوانیم با این اقدامات تابستان را سپری کنیم و مشکلی برای مردم پیش نیاید. درخواست داریم تغییر ساعت کاری ادارات اتفاق بیفتد و پس از این تغییر، نظارتها وجود داشته باشد که مصرف برق ادارات در ساعت پیک بهمیزان ۶۰ درصد کاهش یافته باشد.
به گزارش تسنیم ، معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر با بیان اینکه “امیدواریم شرایطی فراهم شود که نهادهای عمومی نیز در مسیر صرفهجویی برق در جهت گذر از پیک مصرفی همکاری کنند”، تأکید کرد: درخواست داریم استانداری نیز به اصلاح شبکههای ۲۰مگاواتی کمک کند و بتوانیم مشکلات این شبکهها را در مدت ۶ ماه حل کنیم.
وی متذکر شد: به هر میزانی که استانداری اعتبار متقبل شود تا دو برابر این هزینه را شرکت توانیر صرف خواهد کرد و آمادگی داریم در این زمینه موافقتنامهای مشترک مبادله کنیم و بتوانیم این کار را انجام دهیم.
میرمحمد غراوی، سرپرست استانداری گلستان نیز در این دیدار اظهارداشت: با افزایش دمای هوا در شرق استان بهویژه در مناطق مرزی شهرستان مراوهتپه با افت ولتاژ روبهرو میشویم و معضل اصلی در این منطقه خطوط انتقال فرسودهای است که باید مرمت شود.
وی افزود: در شهرستان مراوهتپه یک نیروگاه گازی احداث شده که بنا بود ۲۵ مگاوات برق تولید کند. این نیروگاه در فاز نخست توانست ۶ مگاوات برق به شبکه تزریق کند ولی خطوط مناسبی برای انتقال برق ندارد. تأمین برق و برقرسانی مناسب به روستاهای مرزی یکی از مشکلاتی است که باید به آن توجه شود تا مانع مهاجرت مردم این منطقه به شهرها شود.
سرپرست استانداری به صرفهجویی مصرف برق در سال گذشته از سوی دستگاههای اجرایی استان اشاره کرد و یادآور شد: اگر سال گذشته ۲۰ مگاوات صرفهجویی داشتیم با تمهیدات لازم تلاش میکنیم که این عدد امسال افزایش یابد تا با مشکلات خاموشی روبهرو نشویم.
وی افزود: درخواست داریم یک خط ۵ مگاوات برای شهرستان گمیشان در نظر گرفته شود تا نیاز مجتمعهای پرورش میگو این شهرستان به برق تأمین شود.
دیدگاهتان را بنویسید