تصویر روز: عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت : علی رغم همه مشکلاتی که در روند فعالیت بانک ها وجود دارد، فعالیت بانک رفاه از دو منظر حائز ویژگی های مطلوبی است .
به گزارش تصویر روز به نقل از نبض بازار سلمان خدادادی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به نحوه فعالیت بانک رفاه کارگران در زمینه خدمات رسانی به بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تأمین اجتماعی گفت: علی رغم همه مشکلاتی که در روند فعالیت بانک ها وجود دارد، فعالیت بانک رفاه از دو منظر حائز ویژگی های مطلوبی است .
وی افزود: یکی از این ویژگی ها، داشتن مدیریت و هیأت مدیره خوب، مجرب و کارآمد در این بانک است .
این نماینده مجلس بیان داشت: در حال حاضر مدیریت این بانک برعهده فردی فوق العاده دلسوز و رعایت کننده موازین قانونی است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: دومین ویژگی این بانک خدمت رسانی مطلوب به بازنشستگان و کارگران است . بنده به عنوان یکی از نمایندگان منتقد نظام بانکی، معتقدم بانک رفاه در ارائه خدمات به ویژه خدمت رسانی به بازنشستگان و مستمری بگیران بسیار کارآمد و سرآمد عمل می نماید.
مطالب مرتبط
هشدار مدنیزاده به بانکهای ناتراز
07 آبان 1404
ربات انساننمای چینی یک خودروی ۱.۵ تنی را کشید
07 آبان 1404
تعداد لوکسسواران ایران اعلام شد
07 آبان 1404
قیمت طلا و سکه ۷ آبان
07 آبان 1404

دیدگاهتان را بنویسید