تصویر روز: رئیس اداره پیش بینی هواشناسی استان تهران آسمان استان تهران را صاف تا کمی ابری دانست و گفت: هوای تهران از روز یک شنبه بطور ملایم خنک می شود.
محمدرضا صوفیانی رئیس اداره پیش بینی هواشناسی استان تهران در گفتوگو با فارس درباره جدیدترین وضعیت جوی اظهار کرد: آسمان استان تهران صاف تا کمی ابری گاهی با وزش باد پیش بینی میشود.
وی در ادامه افزود: بر اساس داده ها و نقشه های هواشناسی طی چندروز آینده آسمان استان تهران صاف تا کمی ابری گاهی با وزش باد پیش بینی می شود. همچنین در اواخر شب در پاره نقاط به ویژه جنوب و غرب استان گاهی با وزش باد شدید همراه خواهد بود.
صوفیانی با اشاره به شرایط اقلیمی تهران خاطر نشان کرد: از روز یک شنبه هوای تهران با شیب ملایم روند کاهشی داشته و در حال حاضر فرودگاه امام و ورامین با ۴۳ و ۴۴ درجه گرمترین نقاط استان تهران هستند.
مطالب مرتبط
قیمت طلا و سکه ۲۶ آذر
26 آذر 1404
برخی از جرایم مالیاتی طلافروشان بخشیده شد
26 آذر 1404

دیدگاهتان را بنویسید