
تصویر روز: مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران : بیش از یک میلیون کارت سوخت هموطنان در باجه های معطله شرکت پست باقی مانده است.
شهرام رضایی در مصاحبه با صدا و سیما، افزود: هموطنان برای رصد کارت سوخت خود و دریافت آن می توانند به سایت پلیس مراجعه نمایند که دراین سایت حتی به صورت جزئی منطقه پستی که کارت سوختشان در آن موجود است نشان داده می شود.
وی با اشاره به اعمال محدودیت های جدید در خصوص عرضه بنزین به رانندگان از طریق کارت سوخت جایگاه داران گفت: پیش از این صاحبان خودرو می توانستند به راحتی روزانه ۶۰ لیتر بنزین در یک جایگاه دریافت کنند اما از ابتدای شهریور فقط می توانند ۳۰ لیتر دریافت کنند و بعد از قطع و وصل کارت به دستگاه و همچنین سپری شدن اندکی زمان دوباره اقدام به دریافت ۳۰ لیتر دیگر می کنند.
مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران افزود: توصیه ما به مالکان خودرو این است که در جایگاه ها از کارت سوخت شخصی استفاده کنند چرا که عرضه بنزین از طریق کارت سوخت جایگاه داران در آینده محدودتر خواهد شد.
رضایی خاطر نشان کرد: از ۲۲ مرداد که استفاده از کارت سوخت شخصی در جایگاه ها الزامی شده بود تعداد استفاده کنندگان از کارت سوخت شخصی بسیار کم بود اما این تعداد در چند روز اخیر به ۱۰ درصد رسیده است و ما هر ۱۰ روز این موضوع را رصد خواهیم کرد.
مطالب مرتبط

تحریمهای جدید آمریکا علیه ایران
16 خرداد 1404
جزئیات جدید از ماجرای توقف معاملات سهام دو خودروساز
16 خرداد 1404
تغییر ساعت اعمال محدودیت تردد به سمت چالوس
16 خرداد 1404
پاسخی به شایعه شیوع ویروس «مرس» در میان حجاج
15 خرداد 1404
دیدگاهتان را بنویسید