tavanir

حذف شناسه پرداخت برای تسهیل پرداخت قبض برق

تصویر روز: شناسه پرداخت موجود در قبوض برق، برای تسهیل شرایط پرداخت الکترونیکی قبوض برق حذف شد.

معاون امور توزیع برق شرکت توانیر در گفتگوی اختصاصی با صداوسیما گفت: شناسه پرداخت موجود در قبوض برق، برای تسهیل شرایط پرداخت الکترونیکی قبوض برق حذف شد.

غلامعلی رخشانی مهر با اشاره به اینکه تا کنون ۹۵ درصد مشترکین برق کشور اطلاعات خودرا در سامانه ثبت کرده اند افزود: تاکنون ۳۴ میلیون مشترک برق از مجموع ۳۶ میلیون مشترک، اطلاعات خود را ثبت کرده اند و مابقی نیز با توجه به ادامه دار بودن این طرح می‌توانند اطلاعات خود را ثبت کنند.
وی با بیان اینکه نیازی نیست مشترکین برق منتظر دریافت پیامک قبض برق باشند گفت: مشترکینی که هیچ نوع تلفنی در دسترس خود ندارند و امکان استفاده از سامانه های رایانه‌ای و الکترونیکی نیز وجود ندارد می‌توانند فقط با داشتن یک کارت بانکی و شناسه قبض (که در قبوض کاغذی دوره‌های گذشته وجود دارد و یک عدد ثابت است) از طریق دستگاه‌های پز نیز مبلغ قبض را مشاهده و آن را پرداخت کنند.
معاون امور توزیع برق شرکت توانیر با بیان اینکه ماموران برق همه کنتور‌های را تا زمان تکمیل طرح، پایش خواهند کرد افزود :در طرحی جدید که هم اکنون در برخی از استان‌ها تکمیل شده است شناسه قبض هر واحد مسکونی برروی کنتور آن واحد نصب خواهد شد.
رخشانی مهر در خصوص روش‌های پرداخت قبوض سبز گفت: در پایگاه اطلاع رسانی توزیع برق هر شهر گزینه‌ای برای پرداخت قبوض مشخص شده است که مشترکین می‌توانند از طریق آن قبض خود را پرداخت کنند.
وی استفاده از گوشی‌های هوشمند تلفن همراه را نیز راه دیگر پرداخت قبض برق دانست و افزود : شرکت‌های خدمات پرداخت الکترونیک و نرم افزار کاربردی با عنوان خدمات غیر حضوری برق ایران در پایگاه اطلاع رسانی شرکت توانیر، امکان پرداخت غیر حضوری برق را برای مشترکین فراهم کرده است.
معاون امور توزیع نیروی برق شرکت توانیر با بیان اینکه بطور متوسط از هر ۶۰۰ هزار قبض برق صادر شده ۱۰۰ هزارقبض از طریق نرم افزار خدمات غیر حضوری برق ایران پرداخت می‌شود افزود : کد ussd نیز در گوشی‌های هوشمند راه دیگر پرداخت قبوض برق بصورت غیر حضوری است البته با استفاده از تلفن ثابت نیز می‌توان با شماره گیری شماره ۱۵۲۱ قبض را پرداخت کرد.
رخشانی مهر گفت: ابتدای مهر از محل صرفه جویی صادر نشدن قبض کاغذی، امسال بیش از ۱۰۰ هزاربسته آموزشی تهیه و در مناطق محروم توزیع خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *