سرنخ پرورش کسب‌و‌کارهای نوپا در آی‌فینک

c8f93677ffa007d32ba60e52e6f6e9c3

سرنخ چیه؟

پیدا کردن ایده برای خیلی از افراد و تیم­‌هایی که به دنبال ایجاد کسب و کار هستن، کار پیچیده­‌ایه. این کار وقتی پیچیده‌­تر میشه که با یک صنعت بزرگ (که بازیگران زیاد، ساختارهای پیچیده و قوانین مختلفی داره) هم روبرو باشیم. تو این جور وقت‌­ها است که دادن سرنخ­‌های خوب می­تونه مثل یه فانوس، ابتدای مسیرمون رو روشن تر کنه و کمک کنه تا از اول، اشتباه نریم.

اما این کل ماجرای سرنخه؟

واقعیت اینه که سرنخ می­تونه اول ماجرای هیجان‌­انگیز ایجاد استارت آپ فینتکی‌ات باشه. قراره با سرنخ اول و دومی که آی‌فینک برگزار می­‌کنه، بتونی دو نگاه همزمان به مسائل صنعت فینتک، داشته باشی.

اول: روندها و فرصت‌ها

باید بتونی از اون چیزی که امروز در دنیا به عنوان روندهای اصلی این صنعت شناخته میشه، آگاه باشی، برخی از استارت‌آپ­‌های خوب و به روز در دنیا رو بشناسی و نمونه‌­های موفقیت در دنیا برات شفاف تر بشه.

اما آیا این کار می­تونه اطمینان بده که ما هم می‌­تونیم با الگوبرداری از این خوب­‌ها، یه استارت آپ خوب بزنیم؟

چون تو کشور عزیزمون مثل بسیاری از کشورهای دنیا، نیازهای مردم (و فرهنگشون به خصوص در رفتارهای مالی) و همین طور قوانین و ساختارهای مالی می­تونه متفاوت از بقیه باشه پس لازمه که قبل از اینکه پامون رو توی این حوزه بذاریم، از یه چیزه دیگه هم مطمئن بشیم؛ پس به سرنخ دوم میریم.

دوم: تطبیق با نیاز و قوانین:

باید مطمئن بشیم که این فرصت­‌ها با ساختارها، قوانین و نیازهای متولیان این صنعت هم­خوانی داره و مردم به اون نیاز دارن؟! برای این منظور، قراره با همکاری شرکت خدمات انفورماتیک که متولی اصلی سیستم‌­های شتاب (شبکه تبادل بین بانکی کشور)، شاپرک (سامانه شبکه الکترونیکی پرداخت کارتی)، آریاپایا (سامانه نظارت الکترونیکی بانک­‌ها)، چکاوک (سامانه چک و اسناد بانکی کاغذی) و ده‌­ها محصول دیگه در سیستم بانکی ست، تجربیات متخصصان این مجموعه کاربلد، در کنار فرصت­های معرفی شده استارت‌آپ­‌ها قرار بگیره تا افراد و تیم‌­ها، از اینکه چه امکانات، حمایت­‌ها و زیرساخت­‌هایی رو می‌­تونن بکار بگیرن، مطئن بشن. پس بهتره که در هر دو سرنخ شرکت کنید تا بیشتر وبیشتر با فضای صنعت مالی ایران و جهان، آشنا بشین.

بعدش چی؟

بعد از برگزاری این سرنخ‌­ها، چه تیم­‌هایی که در این رویداد شرکت کردن و چه تیم­‌هایی که پس از سرنخ‌­ها بیان، می­تونن برای پذیرش توی مرکز نوآوری آی‌فینک، ثبت نام کنن و از حمایت‌­های مالی و تخصصی دو مجموعه درجه یک ِ خدمات انفورمایتک و هم‌­آوا برخوردار بشن.

برای آشنایی بیشتر با این مرکز می­تونین به سایت ifinc.ir مراجعه کنید و با عضویت  در خبرنامه و شبکه‌­های اجتماعی ما، بیشتر در جریان آی‌فینک قرار بگیری….

 

توی این رویداد چه مطالبی ارائه میشه؟

ما توی این رویداد، سعی می­‌کنیم تا به ۸ حوزه اصلی صنعت فناوری­‌های مالی بپردازیم. ممکنه اسم برخی از این حوزه ها رو شنبده باشید:

resize,h 800

  • فناوری‌های تطابق مقررات (RegTech): همه نظام‌­های مالی، مقرراتی دارن. استارت­‌آپ­‌های فعال در این حوزه سعی می­‌کنن تا انواع تخلفات مالی و نقض قوانین را شناسایی و نظام سالم مالی را نوید بدهند.
  • فناوری‌­های پرداختی (PayTech): سرعت و صحت پرداخت‌­های ریز و درشت، ارمغان استارت‌آپ‌های این حوزه است.
  • فناوری­‌های بانکی (BankTech): استارت‌آپ­‌هایی که به بانک‌­ها کمک میکنن تا نیاز به مواجهه کمتری با مشتریان بانک و نیازهای متنوع آنها داشته باشند در این دسته، قرار می‌گیرن. تنوع-بخشی به خدمات بانک­‌ها منطبق با نیازهای مشتریان و افزایش رضایت مشتری، ارزش پیشنهادی این استارت‌آپ‌ها ست.
  • فناوری‌­های مدیریت ثروت (WealthTech): اگر استارت آپی سعی کنه تا سرمایه­‌های مردمی را در جریان خلق ثروت در بازارهای تولید، سرمایه و مالی قرار بده، در این دسته مشغول به فعالیته.

resize,h 800

  •  فناوری­‌های قرض و وام (LendTech): استارت آپ‌­هایی که با هدف دسترسی مردم به وام­های ارزان­‌تر و ایجاد اعتماد بین افراد برای قرض‌­دادن ایجاد میشن، بازارهای جدیدی را ایجاد و توسعه میدن.
  • حوالجات ارزی(Remittance): امروزه بسیاری از بازرگانان و گردشگران ایرانی و خارجی برای تبادل ارزی با چالش­‌هایی روبرو هستن. استارت‌آپ­‌هایی که بتونن با رعایت سیاست­‌های ارزی کشور، زمینه­‌ساز تبادل یا تهاتر ارزی شوند، می‌تونن به این بخش از نیاز بازار، پاسخ دهند.
  • بلاکچین (Blockchain): یکی از فناوری‌­های انقلابی که می‌تونه اعتماد بین فردی و بانکی را افزایش بده و مدل­‌های جدیدی را خلق کنه، بلاکچین است. استارت‌آپ­‌های این حوزه تلاش می­کنن تا روابط بین فردی، شرکتی و بانکی را بازتعریف کنن.
  • مدیریت مالی شخصی (PFM): همه ما نیاز داریم تا مواظب درآمدها و هزینه‌­هامون باشیم، اما انجام همه این کارها و مهمتر از همه، متعهد موندن به برنامه‌های مالی مون (بودجه مون)، کار سختیه. استارت آپ­های این حوزه کمک می­کنن تا بتونیم مراقبت­ها، برنامه­ریزی­ها و اجرای برنامه­هامون رو به سرانجام برسونیم.
  • فناوری­‌های بیمه (InsureTech): زندگی امروز ما خیلی پر ریسکه اما اگر قرار باشه برای همه­‌شون بیمه بخریم، هزینه گزافی داره. استار‌ت‌آپ­‌های فناوری بیمه کمک می‌­کنن تا بهترین و معقول­ترین بیمه­‌های لازم برای هر فرد، به دستش برسه و آرامش بیشتری داشته باشن.

 

نحوه شرکت:

توی این رویداد می‌­تونین به صورت فردی یا تیمی شرکت کنین. منظور از تیم حداقل دو نفر هستن که مکمل هم هستن و می­تونن موضوعات کسب و کاری و فنی رو درک و حل کنن؛ البته قرار نیست توی سرنخ اول، مساله ای رو حل کنید و فقط لازمه که بشنوید و فکر کنید.

 

درباره مرکز ifinc:

شرکت خدمات انفورماتیک و شرکت هم آوا مرکز نوآوری حوزه مالی با نام آی‌فینک در محل کارخانه نوآوری آزادی برای جذب استارت‌آپ­‌ها و شکل دهی و شتابدهی آنها راه اندازی کرده اند. این مرکز از طریق چهار عامل یعنی سرمایه دانشی، اجتماعی، نمادین و اقتصادی از کسب و کارهای نوپای حوزه مالی حمایت می نماید. مرکز آی‌فینک با بهره‌گیری از منابع تخصیص یافته شرکت خدمات انفورماتیک و هم آوا در حوزه نوآوری و کارآفرینی، سرمایه نقدی موردنیاز استارتاپ‌ها را متناسب با مراحل رشد آنها تامین می‌نماید.. طبق برنامه ریزی که انجام شده، در این برنامه در مدت ۱۲ ماه کار طراحی، پیاده ­سازی، اجرا و مدیریت برنامه توسعه و شتابدهی کسب و کارهای نوپا انجام خواهد پذیرفت. در طی این دوره تعداد زیادی رویداد و کارگاه و برنامه آموزشی و منتورشیپ پیش بینی شده است که برای توانمندسازی تیم­‌ها و آماده سازی کسب­ و کارشان جهت جذب سرمایه یا اتصال به کسب­ وکارهای بزرگتر مورد استفاده قرار می‌­گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *