
تصویر روز: ازدواج در سال گذشته نسبت به مدت مشابه در سال ۹۶ حدود ۹ درصد کاهش داشته است.
به گزارش صدا و سیما ، رئیس گروه تحلیل آمارهای حیاتی ثبت احوال، آمار و ارقام برنامه ملی کنترل و کاهش طلاق گفت:: حدود ۷۸ درصد از ازدواجهای انجام شده در سال ۹۷ به اولین ازدواج و تجربه زندگی مشترک افراد مربوط میشود.
علیرضا ساجدی افزود : در سال گذشته حدود ۵۵۰ هزار و ۵۶۵ مورد ازدواج در کشور رخ داده که نسبت به مدت مشابه در سال ۹۶ حدود ۹ درصد کاهش داشته است.
وی گفت : روند کاهش ازدواج از اواخر دهه هشتاد شروع شد و تا به امروز ادامه دارد.
رئیس گروه تحلیل آمارهای حیاتی ثبت احوال، آمار و ارقام برنامه ملی کنترل و کاهش طلاق با اشاره به شاخص میانگین سن ازدواج، افزود : در حال حاضر موضوع افزایش سن ازدواج و به تاخیر افتادن ازدواج زنان باعث شده است سطح جانشینی باروری در کشور کاهش پیدا کند.
وی گفت : سال گذشته میانگین سن زنان در اولین ازدواج عدد ۲۳ را نشان میداد، در حالی که اوایل دهه ۶۰ عدد ۱۸ سال را نشان میداد.
علیرضا ساجدی افزود : در سال ۹۷ بیشترین ازدواج در زنان در بازه سنی ۱۹ تا ۲۵ سال رخ داده و در همین سال بیشترین ازدواج مردان نیز در گروه سنی ۲۵ تا ۲۹ سال بوده است.
وی خاطر نشان کرد: ترکیب دختر ۱۸ ساله و پسر ۲۴ ساله بیشترین ازدواجهای سال ۹۷ را در اختیار داشه است.
مطالب مرتبط

بازدید رئیسکل بیمه مرکزی از شعبه اراک بیمه ملت
30 فروردین 1404
شرایط فروش فوری محصولات زامیاد از ۳۰ فروردین
30 فروردین 1404
حذف یارانه ۱۸ میلیون نفر با حذف سه دهک پردرآمد
30 فروردین 1404
قیمت طلا و سکه ۳۰ فروردین
30 فروردین 1404
دیدگاهتان را بنویسید