
تصویر روز: شعبه بیمه آسیا در بندر چابهار همزمان با هفته وحدت و میلاد باسعادت پیامبر گرامی اسلام(ص) و با حضور نایب رییس هیأت مدیره و مدیرعامل بیمه آسیا، اعضای هیئت مدیره ، امام جمعه چابهار، مقامات مسئول در فرمانداری، شهرداری، ادارات کل امور اقتصادی و دارایی و بنادر شهرستان، مسئولان مرکز خدمات حوزه علمیه استان سیستان و بلوچستان، رییس پلیس راهور و سایرمقامات محلی چابهار افتتاح شد.
به گزارش تصویر روز مسعود بادین، نایب رییس هیأت مدیره و مدیرعامل بیمه آسیا در آیین افتتاح شعبه بندر چابهاربیمه آسیا با تبریک میلاد با سعادت نبی مکرم اسلام (ص)، گفت: بیمه آسیا به عنوان بزرگ ترین بیمه خصوصی کشور ،توانایی کامل در برقراری امنیت مالی فعالیت ها و پروژه های بزرگ اقتصادی کشور را با ارائه پوشش های مناسب بیمه ای دارد
مدیرعامل بیمه آسیا با اشاره به توانگری سطح یک بیمه آسیا با شاخص۱۴۵ درصد، اظهار داشت: همکاری متقابل با مناطق آزاد در اقصی نقاط کشور، اولویت کاری بیمه آسیا به عنوان یک نهاد مالی است که امیدواریم افتتاح شعبه بیمه آسیا در بندر چابهار فتح بابی در گسترش بیمه و ارائه خدمات متنوع بیمه ای به هموطنان مان در این منطقه استراتژیک باشد.
بنابر این گزارش، حجت الاسلام والمسلمین موسوی، نماینده ولایت فقیه و امام جمعه چابهار نیز در این مراسم ضمن ابراز خرسندی از آغاز به کار شعبه بیمه اسیا در این بندر، اظهار امیدواری کرد فعالیت بیمه آسیا در چابهار، در توسعه این منطقه مثمر ثمر واقع گردد.
مطالب مرتبط

عراقچی: با نفی غنیسازی، توافقی در کار نخواهد بود
14 خرداد 1404
قرعهکشی شاسیبلند 441P سایپا ۱۷ خرداد برگزار میشود
14 خرداد 1404
تراکنشهای «سپینو» بانک صادرات 30 میلیونی شد
14 خرداد 1404
آنچه باید درباره تهیه واکسن HPV بدانیم
14 خرداد 1404
دیدگاهتان را بنویسید